Alıntı:
Hulya571 Nickli Üyeden Alıntı
Merhaba , arkadaslar ben burada bakim yaptirdim guzel bi hocamiza 🙏 bende musallat oldugu soylenildi 🙏
Bununla nasil basa cikabilirim yada temizlenirim bilgileriniz varsa paylasirmisiniz degerli hocalar , degerli bilgili arkadaslar 🙏
Cunki ben cok hocayla gorustum herkes ayri bi sey dedi yok buyuden gelmis yok ailene yapilan buyuden bulasmis imtihanda olabilir gunahta olabilir 🙏 sıkıntım su ki bayadir cekiyorum bende kismetsizlik nasipsizlik islerin ilerlememesi sansizsizlik , kavga gecimsizlik cunki en ufak seye sinirleniyorum 🙏 somra oturup uzuluyorum cevrem oyle yol aldiki yasitlarim ben hale yerimde sayiyorum 🙏 lutfen kinamadan yardimci olacak Allah dostu var mi ? Bilgilerini paylasacak ve yol gosterip isık olacak 🙏 belki bu benim imtihanimdir bana vesile olmakda sizin imtihaninizdir. Allah derdi verdiki dermanini git ara bul diye belki bilmiyorum. Allah kullarina kulllari araciligiyla yardim edermis 🙏 Allah icin yol gosterecek biri varsa yardimci olabilir mi
|
Merhaba buradan dediğiniz bu sitede bakım yapan hocamız yok hadi yaptı mutlaka yönlendirir musallat varsada alır üzerinizden @
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]