Alıntı:
ferhat123 Nickli Üyeden Alıntı
Bence ayni kisi bizede 6 ay boyuncea.toz verecegini soylemisti.yani 6 ay bi avuc toz sizi her ay 200 opecem demek istiyo.ilk ay hic bir etkisi olmadigi icin bizde vazgectik.eyup degil ama fatihte birinin bu islerle ugrastigini ve bir cok kisinin sifa alsigini duymustum.ama onada gitmek kismet olmadi.kardesim o surecte 3 ameliyat gecirince o kargasadada arastirip gitme sansim.olmadi...
K.bakma allah kitap diyip milletten ufacik seylere fahis fiyat ceken bunuda hakki gibi gören hocayim diyen su avam takımina acayip ayar oluyorumm.tabiki bedava yapsin demiyorum.ama ufacik seylere zahmetsiz islere neredeyse asgari ucretin yarisini istiyolar.
|
Ben fiyatini hatırlamıyorum. Neredeyse 20 yıl önceydi. İki kişi bakıyordu. İki katlı dükkan. Alt katı aktar. Üst katı ufak bir ofis. Önce tüm tahlilleri istediler. Baktı sonuçlara. Bir şişe yağ verdi ilk gittiğimizde. Kekige benziyordu. Ama karisimdi. Sonra toz. Toz bayağı acı birseymis. Onu bal yada pekmeze karıştırın dedi. Aynı yere diğer tanıdıkları da götürdük. Onlar çok acı diye yiyemediler.