Alıntı:
edullezi Nickli Üyeden Alıntı
Dostum bu durumu yaşayan bilir. Bende de senin yazdıklarının aynısı vardı ya da hala var Allah bilir. Çözüm olarak bir şey diyemem ancak normalde özgüvenli biri idiysen sonradan sosyal fobi oluşmuşsa ki bende öyle oldu, dışarılarda dolaşmaktan zevk alan dünyanın en rahat insanı bendeniz bir gün bir anda dışarıya adım atmaktan korkar oldum. Vesvese evham vb. çok zor süreçlerdi. Maddi manevi sıkıntılar yaşadım. Ama bu sıkıntılar olmasaydı da Allah'a yönelemezdim bu da ayrı konu. Şimdi yavaş yavaş toparlanıyorum. Eğer bir travma etkilemişse doğru psikologu bulmak önemli, ama manevi bir sıkıntı varsa o da bakımda belli olur. Bende her ikisi de vardı. Manevi sıkıntısı Allah'ın izniyle geçti sanırım. Şimdi de psikolojik açıdan kendimi düzeltmeye çalışıyorum. Allah yardımcımız olsun. Bu durumlar hep dışarıya yabancılaşmaktan ve yalnız kalmaktan oluyor...
|
Bende de aynı bir anda olmadı ben de seviyorum gezmeyi sosyalleşmeyi kademe kademe bu hale geldim ipek böceği misali kozamızı örmüşüz içerden bakımı biraz daha açar mısın nasıl oluyor ve hangi hocaya başvurdun Allah hepimizin yardımcısı olsun.