Güzel benzetme İpek böceği misali.. Hocalarımız daha iyi açıklar yanlış yerleri düzeltirler lakin bildiğim kadarıyla manevi bakımda kişi ismi anne ismi, bazı hocalar kişi fotoğrafı istiyor, bazı hocalar doğum tarihi istiyor. Sonuçta falanca oğlu filan çok var, kişiyi tespit etmek için sanırım. Bundan sonra kişide herhangi bir musallat büyü vb. gibi durumlar var ise belirlenir. Kişinin üzerine okuma yapılır ya da vefk yazılır ya da içilmesi için vefk hazırlanır. Ben çok kez bakım yaptırdım açıkçası 4-5 kez bakım ve bunun üzerine tedavi yaptırdım hepsi farklı şeyler söylediler. En son yaptırdığım hoca sende bir şey yok dedi. Ondan sonra da bir daha yaptırmadım. Demek ki dedim eğer üzerimde herhangi bir musallat vb. varsa şu zamana kadar yaptırdığım hocalardan birisi bu musallatları vb. aldı. Üstüne de vefk yaptırdım. Şimdi de psikolojik olarak kendimi mental olarak düzeltmeye çalışıyorum. Hoca ismi vermek yasak veremem, ancak burada bakım admin bilgisi dahilinde oluyor. 50 mesajı doldurursanız renkli ismi olan hocalarla istişare edebilirsiniz. Zaten siteyi biraz gezerseniz anlarsınız.
|