Okunması gerekli bilgiler.. Allah razı olsun @
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]..
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Birkaç sorum olacak: 1)Hadim davetinde gelen hadim veya hadimler cismani olarak mı gelirler? Gelişleri evdeysek kapıdan mı yoksa ışınlanma şeklinde mi? Eğer cismani olarak bir çeşit ışınlanma ile geliyorlarsa suretleri nasıldır, korkulacak şekilde midir? Onlar geldiklerinde cismani bir surette degillerse görmüyor ama sadece sesini mi duyuyor oluruz?
2)Alıntılamış olduğum bu paylaşımda devamlı ve düzenli olarak okunan ayet ve surelerde hadim hazır olur yazıyor. Burada sanırım hadim gelmesi adına niyet de olması gerekiyor? Yoksa düzenli olarak okudugum sureler var ama bir hadimle karşılaşmış değilim( Belki farkında olmadan yardımlarını görüyorumdur onu bilemem tabi).
3)Bir hadim(ulvi olmasına rağmen) davetinde neden sarf-ı ummar gereklidir?
4)Bir hadim yanımızda olmaya başladığında (hizmetimize girmesi demek bana göre de hoş değil) Sürekli olarak korunmak mı gerekir?
5)Bir ayet ve sure okudugumuzda orada cinler ve hadimler bulunur. Bir hadim daveti yerine bir sureyi okumaya başlamadan evvel niyetimiz odada bulunan hadimlerin yardımları üzerine olsa nasıl olur? O sureyi okuyan kişinin hacetini yerine getirirler mi acaba?
6) Hadimlerin psikolojik olarak verdikleri zararlardan korunmanın yolu var mı? Düşünüyorum da diyelim ki yolda yürüyorum ve direk üzerime düşüyor gibi oluyor o an hiçbişey yokken vereceğim tepkiyi düşünemiyorum.. Ya bu psikolojik deyip geçsem bir de baksam ki deprem oluyormuş falan