Alıntı:
wolwo23 Nickli Üyeden Alıntı
selamun aleykum arkadaşlar.
nasıl başlayacağımı bilemiyorum ama başlıycam bir yerden. aklıma geleni internetten aratıp okuyorum. bu sabah inşirah suresi aklıma geldi bende arattım internette ama ne yazıkki hep kısıtlı kısıtlı anlatımlar yapılmış inşirah diyince aklıma gelince öyle bir ferahlama geliyorki anlatamam kalbim uçuyor resmen. bana bu surenin havassını esrarını en ince ayrıntısına kadar anlatan olursa. allahım şahitki onun için bu sureyle dua edicem inşallah bi iznillah. yeterki bana biri anlatsın
|
surelenin turkce mealine bak anlarsin su manayi birakin fazileti felan filan her ayet belli niyetelere gore okunur mantikli okursaniz turkcr mealine cok zeki olmaya gerek yok anlamk icin zorluk sikinti kalp temizlenmesi sikintilarin atilmasi maddi manevi kapilarin acilmasi dinen ahlaken yukselme kalp gozu qcilmasi daha neler neler bunun icin ayetlerin tecellisne maruz olmak icin cok ama cok okumak gerekir mesela ilk ayeti kudduus esmasi ile birlesirse tam bir ruh temizligi olur herneyse duani istemiorum volvo kadiraslanjna dua edersin sen