Ayva pişir ye kabugunu soy çekirdeklerini çıkar yagsız kızartma yapan alet varya aırfeymi ne diyolar onda 180derecede yarım saat pişir ye normal bi tane ayva haterde sen baştan 2 tane pişir ye normal boy ayva sonraları tek yapar yersin illa pişmiş ayva haslaşa maç degil ama. Veya fırına at pişir ye benim yatımca en az gece 3 defa acı su vs yedijlerim ağzıma geliyodu ayva sayesinde kalmadı yaz döneminde. Ayva yoktu şimdi başlamış pazarda çıkmış tekrar yapmaya başlıyacak nasıl olsa normalde meyve yiyoruz bende ayvayı pişirip yemeye devam edicem daha ilk yedigim gece hiç acı su gelmedi ayva mide kapagu kasını güçlendiriyor Muş pişmiş ayva kapak kapanınca acı su vs gelmiyoo şimdi vidyosunu atıcam bulup mutlaka yap hiç bi zararı da yok ayva bildigin dua edersin bana bana ettigin dua sana gelsin bütün şifa arayanlara iniş şimdi pişirilmiş ayva videolarını bulup atayım benim vidyoda ayvalar çok gibi duruyo ben eşimle yiyoz ve ayvalar minikti o yüzden cok duruyorlar normal büyüklükte bi ayva yeyer ama sen yeni başlıyosun ilk hafta 2tane pişir ye közde yapma şansım varsa közde pişir ye benim öle şansım yok fırında ve o alette pişirip yiyom uyumaya korkuyodum acı su geliyo diye böyle bi sitede yzmuşlardı Allah razı olsun denedim daha ilk hecesen faydasını gördüm 2 ay devamlı her akşam yaptım ayva sezonu bitti aşşamyukarı 4 aydır yşyemiyom ayva yok diye 2 ay kullandım yaptım 4 ayda yemeden geçti hiç acı su gelmedi inşallah sizede fayda verir sizlerde bu dersi olanlara yayın lütfen Allah rızası için herkes faydalansın şifalansın
|