Alıntı:
hasan09 Nickli Üyeden Alıntı
Hocam burdan mesaj yazmayalım mı yani akıl akıldakıldan üstündür belki yardım edebilecek birilerine rast geliriz
|
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kardeşim,bu bölümdeki ve Havas kursu bölümündeki bütün konularımı okuyup bilgilen..
Ayrıca Korunma Duaları bölümünden nasıl korunma yapılacağını öğren.Sonrada süfli değil ulvi davetler-surelerin Hadim davetleri konularına eğil.Maneviyatını güçlendirmeye çalışıp keşfini görüntünü açmaya çalış.Emeklemeden yürünmez.

Beş vakit namaz,teheccüd,riyazat şarttır.

Senin gibi aceleci genç bir kardeşimiz musallatların esiri oldu ve gelip bizden yardım bile isteyemiyor.Hayatı kabuslarla dolu.Kendine yazık edeceksin.
Ömründe ETİ CİN den başka cin görmemiş palavracı yeni yetmelerin peşine takılıp süfli işlerle uğraşma.

Ben 1978 yılından bu yana havas ilminin içindeyim.Berhetiyye davetlerini çalıştım,gelenler tütsülerden gıdalanıp görünmeden gittiler.

Amacın Cin değil Melekleri ve ulvi ruhanileri görmek olsun.
Davulun sesi karşıdan hoş gelir ama yanına gidince kafan şişer ve rahatsız olursun.

Lütfen forumda aktif olup okuyup istifade ettiğiniz konulara mesajlar ve yorumlar yazınız.