Alıntı:
Erdemli Nickli Üyeden Alıntı
Merhaba, kimse kardeşi gibi sevdiği biri için forum forum gezip konu açıp yardım istemez. Siz bu delikanlıyı baya baya seviyorsunuz. Çevresindeki kişilerden rahatsız olduğunuzu anlıyorum yazılarınızdan. O kişide büyü olup olmadığını siz bilemezsiniz Allah bilir.
Zaten büyü yapan da yaptırandan da hem bu dünyada hemde öteki tarafta lanetlenmiştir.
Sizin yapacağınız tek şey el açıp Allah'a dua etmek. O kişide büyü varsa kaldırmasını ve hayırlısı ise yollarınızı birleşmesini istemek.
Başka bir uygulama yapmayın...
|
Sayin Erdemli,
Buyu yapilip yapilmadigini bilemezsiniz yorumunuz gercegi yansitmiyor. Bunu anlamanin pek cok yolu ve belirtisi var. Kendinin farkinda olan insanlar hatta, inacsiz oldugunu iddia edenler bile hayati sarpa sarip, ruh ve beden sagliklari bozulmaya basladiginda yanlis giden bir sey oldugunu farkediyorlar.
Forumda da bununla ilgili degerli bilgiler var, okumanizi oneririm.
---------- Post added 12.03.18 at 22:09 ----------
Alıntı:
Yafes Nickli Üyeden Alıntı
Merhaba,
Öncelikle konu yanlış yere açılmış ...
Sorunuza gelirsek bilginiz yok ise kesinlikle siz bir şey yapmayın sitemizde bu ilme yıllarını vermiş hocalarımız var. Mesaj atın bakım yapsınlar, büyü varsa bozarlar Elhamdulillah.
@ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
@ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Allah yardımcınız olsun
|
Yanlis yere mi acmisim? Cok ozur diliyorum. Desteginiz ve cevabiniz icin cok tesekkur ederim.
Bereket ve dua ile...