Zaten içinden çıkamayacağı bir filmin içine girdi o sizin ona karşı beddua okumanızı bile tavsiye etmem..Katilini affeden cennete istediği kapıdan girecektir diye bir ibare var sizinde bütün Ümmeti Muhammede tavsiye edilen gibi merhametli olmanızı tavsiye ederim.Bunun mükafatı ayrı olacaktır.Banada büyü yapıldı 2 senelik 1.sinif korku filmi yaşadım (Cektigim selfielerde cikar oldu hala 1 tanesini saklarim) sonuç = namaza başladım.. Tanidigim birisi bana istersen mahkemeye çıkaralım dedi.Buyuk ihtimal katledilir dedi.Yok abi benim hidayetime sebep oldu dedim.Gulumsedi sadece.Bazimiza gelen her olayın bir sebebi vardır bana kalırsa.Cektiginiz eziyetin bir sebebi vardır sadece Merhamet edip yolunuza devam etmenizi tavsiye ederim.Aklima kotu bi düşünce geldiğinde aklıma şu soru gelir; Peygamberimiz (S.a.v.) in başına bu olay gelse nasıl davranildi? Bu soruyu cevaplamaya başladığımdan beri bütün hareketlerim değişti.Sizde bu soruyu kendinize sorun...Saygilarimla