Saf Hind UD : Piyasada satılan OUD esanslarıyla esanslarıyla alakası yoktur.İlk koklayış ağır gelir.Kullandıkça kokunun açıldığını daha güzel geldiğini hissedersiniz.Sufliler bu kokuya dayanamaz.Hatta ilk kokladığınız anda vesvese bile gelir lümme i şeytandan bırak şu kokuyu diye

Orjinalini bulmak zor ve pahalıdır.Hindistan asıllıdır orjinali.
Saf Amber : Davetlerde etkilidir,Baş ağrısına birebirdir.Sufliler kesinlikle sevmez.Katı olanını severim.1 gramı 15 tl kapalı çarşıda küçük bir lens kutusunun içine koyup üstüne delikler açıp gün içinde daraldıkça çekerim çokta iyi gelir.
Saf Sandal : Tütsü olarak kullandım evin enerjisini değiştirdiği söyleyebilirim.Uzun zamandır üzerinizde taşıdığınız negatif yüklü doğal taşınızı sandal tütsüsüne tutarak temizleyebilirsin.
Saf Gül Yağı : Resullullah (S.a.v.) ile görüşmek için yapılan bütün tertiblerde ve uyumadan önce sürülmesini tavsiye ederim.
Saf Paçuli: Bereket meleklerinin en çok sevdiği kokudur.Beduzaman Said Nursi(R.a.) yanından ayırmazmış.Bende kullanıyorum kokusu harika tavsiye ederim.
Unutmadan küçük bir not düşeyim : Bütün kokuları sürerken Besmele ile sürülmeli
Yukarıdaki listeden bende bildiklerimi yazdım ama küçük bir not ekleyeyim
Makam-ı İbrahim : Muhteşem bir kokudur.Davetlerde etkilidir.Enseye sürüldüğü an vesveseyi keser.