Alıntı:
Aylin Nickli Üyeden Alıntı
Ben buradaki Hocalardan biri değilim. İçimden geldiği gibi ve kendimle ilgili tecrübelerime dayanarak yazdım sana. Senin yaşadığın bunalımı çoğu insan farklı zamanlarda farklı şekillerde yaşayabiliyor. Ve yine tecrübelerime dayanarak söylüyorum geçecek bir durum en üst seviyeye varmadan geçmiyor. Ağrılar geçmek üzereyken üst seviyeye çıkar. Bence seninki de kısa zamanda geçecek. Yanlız değilsin. Allah Yar ve Yardımcın olsun. İyi geceler. 
|
Allah razı olsun Aylin Hanım. İnşallah.
yine de bana bilmediğim bir konuda (yani isimlerin isim esması konusunda) yardımcı oldunuz ve bana sorunlarıma çözüm yolunda öneride bulundunuz. benim herkese hocam diye hitap etmem de bu nedenle çünkü bu sitede gerek alıntı yaptığım gerekse açtığı başlığın altına yazdığım herkesten birşeyler öğrendim. yani onlar o bilgileri öğrenmem de vesile oldu. elbet ki bu sitede havas ilmi konunda ciddi ilim ve sahibi hocalarımız var ki onlardan zaten her siteye girdiğimde birşeyler öğreniyorum.
---------- Post added 09.05.18 at 01:44 ----------
Alıntı:
yenihavasci Nickli Üyeden Alıntı
Ahiyyen ya hayy şerahiyyen ya kayyum olacak doğru su yanlış likla Hatay yazmış im
|
Allah razı olsun. bu zikri de not aldım.