Bazı davetlerde kişiyi sınamak veya onun emri altında olmamak için hayvan suretinde gözüküp korkutabilirler zaman zaman işinin imanına göre yaşabilir bir durum bu..Dişi cin ifrit varda dişi hüddamı bilmiyorum duymadım inanın sadece şöyle bir teorim var..İnsanlar ve cinler dişileri olduğu için ürüyebiliyor yaşayabiliyor.Hadim Hüddam Cenabı Hakk'ın Esması ayeti harfinin görevlisi olduğu için sanmıyorum ki dişisi olsun doğrusunu Allah bilir tabiki..
Benim aklıma şu geldi ilk : Sat komandosu görevde iken(Kıyamete kadar görevleri devam eder bu varlıkların) yanında bayan olur mu ? Eşi olsa ne kadar görevine bağlı kalabilir ? İzin günü yoktur her daim iş başındadırlar..Birde şunu düşündüm bazı cinler güzel bayan kılığına girip etkiliyebiliyorlar hatta hayal gösterip ilişkiye girdiklerini bile gösteriyorlar bazı insanlar bu ilizyonlara kapılıp herşeyinden oluyor..
Tamamen Allah'a yönelmiş zikir ,halvet ehli halisane niyet ile davet yapan birisi bayan hadim hüddam'dan hoşlanırsa ne olur ? Çok yanlış olur.Cenabı Hakk abes iş yapmaz.Açıkcası ben düşününce hadimlerin ve hüddamların dişilerinin olduğunu aklıma sokamıyorum.Tabiki doğrusu Allah bilir..