Alıntı:
Lil bin Ali Nickli Üyeden Alıntı
bir kitapçıdaydım . birisini gördüm . ALLAH ın isimlerine bakıyordu . bana dedi
esmaları şu kadar oku yazıyor ama esmaların anlamını göremedim dedi . ve muhabbet basladı . konu benim cok kitap okumama geldi . konusma anında bana esmalar ve kac adet okunacagını gösterdi . ben hemen bir esmaya baktım
o esmanın yeri bende farklıdır. hemen kac kere okuyacagıma baktım . bana bu esmaları izinsiz okuyamassın dedi . bana esmaları verdi . ( bana okumam icin manevi izin verilmis ama ben sonradan anladım jeton gec düstü) . kitapcıdan uzaklastı biraz ve bana baktı büyükler seni bırakmaz dedi gitti
HIZIR olacagı hic aklıma gelmedi . zaman gecti düsündüm hızır olabilcegi
cünkü bir kac yıl önce benzer bir olay yasamıstım sanki . o zamanda bana esmalar verilmisti sanırsam aynı kitapcıda verilmisti . ama hızır as kadın kılıgına niye girsin diye sacma bir düsünce geldi . bası acık aşırı yaslı deil . ama çekici bir bayanda deil 40 50 yası arası gibi yası . hızır as kalbinde dünya sevgisi olan kisiye gelmez . hızırın belli kuralları vardır . bende aşırı dünya sevgisi vardı . bana niye gelsin diye düsündüm . bu olay subat 2018 de oldu
sonra onun hızır olduguna emin oldum . nasıl emin oldun diye lütfen sormayın . bunu söyleyemem . bu foruma nicin girdigimi söyleyemedigim gibi
hızır as peygambermidir yoksa veli midir derseniz . peygamberdir
124 bin peygamberden biridir . insan ırkına gönderilen 313 peygamberden biridir . binlerce alem var . hepsinin sultanı muhammed mustafadır sav
|
. Hızır aleyhisselam Allah’ın katından ilim verdiği, kitaplarının inmesinde hazır bulunan Salih bir kuludur. Bilinen tarih boyunca( en az 5000 yıl) sağdır. Hazret Musa’ya ben senin ilmini bilmem, sende benim ilmimi bilmezsin demiş ve üçüncü defa hata yaparsam arkadaşlığımız bitsin sözünü de kabul ederek ona uymuştur. Bu haliyle peygamber olmadığı anlaşılmaktadır. Nebilerin sonuncusu Hazret Muhammed’dir.(ayeti kerime) Bu ayetin kapsamı dışında konuşmak mümkün olamaz.