Imtihan dunyasindayiz herşey olabilir..
Öncelikle 99 esmadan tövbe edip yazdığı şekilde soyunuzun atalarınızın ve zürriyetiniz adına kelime ı şehadet getirin..
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Durumunuz var ise 1 küçük baş kesin soyunuzdan gelen büyüklerin adayip yerine getirmediği adaklar soy kuruyuncaya veya kıyamet kopuncaya kadar musallat olarak devam eder..Ne şekilde niyet edeceğiniz konunun içinde vardır
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Günlük abdestli olarak 100 adet salavat-ı Fatiha okuyun kapalı kapılar yavaş yavaş açılır Allahın izni ile
Üzerinizdeki musibet ve şerrin kalkması için
En az haftada 1 kere abdestli olarak
133 salavat
500 'la havle vela kuvvete illa billahil aliyyul azim
133 salavat
Bunu yaparken gözleri kapatıp kıbleye dönün odaklanin gözden yaş gelme vücutta seyirme uyuşma olabilir normaldir bi uygulayın bakalım
Imkan varsa 1 de ağaç dikin dikerken Allahım benim ve soyumdaki herşeyin sadakası hükmünde kabul et diyin..Meyve ağacı daha faziletlidir normal ağaçta olabilir
Bu soylediklerim hepsi tecrübe edilmiştir inanarak bi yapmaya başlayın bakalım..Kucuk yaşta başladığı için soydan gelen birşey olduğunu düşünüyorum eskiler haftada 2 adak adarlar unuturlardi ağızlarından çıkanların onlarda farkında değildi.O ihtimal bana baskın geliyor ama siz bunların bi ucundan uygulamaya başlayın bakalım