Alıntı:
yaralii Nickli Üyeden Alıntı
Allah razı olsun.
Vermis olduğu enerjilerle sanki sihirli bir değnek değmis gibi insanların davranışlarının değişmesi o enrjiyi kullanmak aldatmacamıdır Esmalarla dua etmek farklı enerji için dua etmek zikir cekmek yani mesela farkli bi kisilik için çekiyoruz o yaydigin enerji hosuna gidiyor mesela iste bunlar mesela Allah korusun gizli şirke girmezmi ? Ben şeytana uyupta kendi kurduğum hayallerdekaybolmamak istiyorum sadece cunku Rabbimin gazabından korkuyorum bana deez mikulum sen dua ederken benim isimlerimin vermis oldugu enerjiye guzellige kendini kaptırdın diye..
|
Tüm Kainat Allahın isimlerinin tecellisi ile var olur zaten. Nitekim Allah'ın EL KAYYUM ismi celilinin manası Bedüizzaman Said Nursi ye göre
“Bu kâinatın Hâlık-ı Zülcelâli Kayyûm’dur. Yani bizatihi kaimdir, daimdir, bâkidir. Bütün eşya onunla kaimdir, devam eder ve vücudda kalır, beka bulur. Eğer kâinattan bir dakikacık olsun o nisbet-i kayyûmiyet kesilse, kâinat mahvolur.” (Lem’alar)
veya diğer birkaç kaynağa göre;
Ayakta tutan.
Kayyûm, yarattıklarının işini çeviren, her işleneni bilen, evveli olmayan demektir.
Gökleri yeri ve bütün mahlukatı ayakta tutan.
Mahlukları varlıkta durduran, zatı ile kaim olan.
Baki ve ebedi olan; her şeyin O’nun kudret ve iradesiyle varlığını sürdürebildiği tek varlıktır (el-Bakara, 2/250; Âli İmrân, 3/1 da geçmektedir).
Buradan yola çıkarak zaten her şeyin sahibi olan her şey Kendisiyle Kaim olan Allah'ın ismini anmak onun isimlerinin tecellisiyle dönen bir dünyada zararlı olabilir mi ?
Zaten Allah Kur'an-ı Kerim de dualarınızda Allah'ın isimleriyle dua edin ve dua edin ki tecelli buyurayım derken bize söz düşer mi

Dua nın kabul olup olmaması Allah'ın takdirindedir. O ol der ve oluverir. Kula düşen ise tam ihlas ile dua edip Yüce Yaratıcısından istemektir. O yüzden varın siz duanızı Allah'ın buyruğu üzere onun isimleriyle edin. Takdir Her zamanki gibi Allah'ın dır..