Evlilikte muhabbet sevgi...
esselam aleykum.sitenizi ara ara misafir olarak takıp etmekte ıdım.
sorum şu:eşimle 5 yıldır evlıyız.esim ve dindar bir kimliğe sahib kısılerız.az cok neyın ne oldugunu ıslamı kuralları bılen ve yasamaya calısan ınsanlarız.evlenırken rızaı ılahı dogrultusunda basladık ve oyle devam ettık.bır cok zorlugu beraber gogusledık.yıllarca oyle devam ettı.son yıllarda esım de bır bana karsı soguma oldu.herkez bıze gıpta ıle bakardı.ne guzel anlasıyorlar evlılıklerı guzel mutlu dıye.ama ınsanların bu kıskanclık ve hasetlerınınde etkısı oldugunu dusunuyorum.kendı ılmımce okudugum dualrım ve esmalarım mevcut kuran okumaya dını vecıbelerımı yerıne getırmeye calısan bırıyım keza esımde oyledır.kendısı medrese mezunu hafız bır kısıdır.bıze her ama her yonden haset edıyor ınsnalr.ben elımden gelenı yapmaya calısyorum.aramızda yenıden sevgı meveddet ve muhabbet hasıl olması ıcın neler yapabılırım.neler onerıyorusnz.evde bakara suresı dınlıyorum okurumda,nazar dualrı eyetel kursı vs.esımın bana daım baglanması ıcın neler yapmalıyım.ehl-i ilim üyelerden görüşlerinizi bekliyorum.fiemanillah...
|