Alıntı:
Celcelutiye Nickli Üyeden Alıntı
Kaf suresi 22 ayeti ile kalp gözünün alakası yoktur,kalp gözü ilhamdır dersek 3.goz farkindaliktir.Bu uygulama perdeyi acar insanların kalplerinden geçeni görmek için değil hadım huddam cin ifrit tarzı ruhaniler görürsün,mesele açması değil sonra kapamasıdır  Umarım isteğin cinleri görmektir çünkü perde açıldığında ilk goreceklerin olucak  hayatını bu ilimlere adayacaksan aç perdeyi yoksa akşam namazından sonra sokağa çıkmayı dahi unut  En can sikicisi ne oluyor biliyor musun ? Kendini koruyorsun okuyorsun veya nazar ediyosun sana yaklaşamıyor fakat aile fertlerindeki durumu görünce çok canı sıkılıyor insanın sonra tek derdin onlar oluyor,hiç bir arkadaşınla eskisi gibi görüşemiyorsun yaşantına çok dikkat etmen gerekiyor veya kısa süre sonra pes ediyorsun..Umarım niyetin bu yöndedir sudan çıkmış balığa dönmezsin
|
Sağolun hocam,ben yaptım kaldıramadım işte,en güzeli Allahtan kaldırabileceğin kadarını istemektir.Bu basireti açık olanlar nasıl uyuyabiliyor,uykudayken ruhları gezebiliyormu merak ediyorum nasıl korkmuyorlar birde En çok istediğim şey uykuda seyr-i Alemdir eğer bunun için bir uygulama ve zikr var ise paylaşmanızı isterim