Alıntı:
Eflatun855 Nickli Üyeden Alıntı
Benim çevremde bu gibi yeteneklere sahip insanlar kız mesale meditasyonla açmış bu kızın tek dikkat ettiği şey boy abdesti almak bide saldırıya uğrayınca ayet el kürsi okumak
başka bi çocuk var buda meditasyon zikirle filan uğraşıyo erkek bu cunup gezer fal bakardı umursamaz birisi idi, gözü açık olup çocuğu görenler çocuktan uzaklaşırdı çevresinde 1000 lerce varlık olduğunu söylerlerdi
nese bu çocukla konuştuğumda bana gülerek rahatsız edebiliyolarsa etsinler diyip gülüp geçmişti
bu insanlar sorun yaşamıyorken biz niye yaşayak @ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
|
Cinlerin ifritlerin hedefi boy abdesti alıp yumurta dayanınca ayetel kürsi okuyanlar değil ki ? Cünüp gezene kardeşi gibi bakarlar,hatta cünüp gezmeyi şart koşup işlerinde yardım bile ediyor olabilirler
Zikirler salavatlar dualar gece namazları insanlara ve hayvanlara yardım,çevresine islamı anlatan 1 kişi kazanmak için 1 saat dil döken kişi hedeftedir

Elemanın davasına ters,hırsız hırsızın evine girer mi ? bilirki orda çalınacak birşey yok niye girsin
Meditasyonla açılır fakat islamı çerçevede tefekkür ayet esma ile açıldığında aynel yakin görülür diğer türlü uçuşan toz bulutları ıvır zıvır görür

ortalama bi evde 50den çok avami yaşar (ev halkı cin) arkadaşın bunların hangisiyle oturup sohbet ediyor ? yoksa zaman zaman uçuşan enerji hüzmeleri görüp ben cinleri görüyorum mu diyor ?

Aslında ona bazı vesveselerle kaygılar yaşayıp 3.göz çakrasını kapattırıp hiç göstermeyebilirler bile
Ben her görüşe saygı duyarım 3.göz için ses frekansı "tooooooooo" şeklinde sesli zikretmektir fakat zikir çekmek ruhumu cilalıyor arkadaş toooo mooo hikaye geliyor bir müddet sonra,meditasyonlar,özel içecekler,frekanslar,kokular hepsi kıpraştırır ama kapı deliğinden bakıp kainatı görür sanır insan kapıyı ardına kadar açınca kocaman bir "Subhanallah!" çekiyor insan