Alıntı:
Celcelutiye Nickli Üyeden Alıntı
Hadim geldimi gittimi peşine perde nefis perver niyetlerle ayetlerle açılır,başta sadece hadim görücem sanılır ama evin her köşesinde elemanlar gözükmeye başlar  eğer üzerinde cennetül esma vefki yoksa şekilden şekile girebilirler cübbeli sarıklı evliyayla istişare yaparken bulabilirsin kendini ama üzerinde yukarda bahsettiğim gibi bir vefk varsa gerçek yüzü çıkar piyasaya;sakallı bi keçi,siyah kedi,belki domuz belki yılanla oturup konuşuyosun aslında  hayretler içinde izlersin,hayatını bu işe adamadığın sürece akıllı işi değil perde açmak,kulak daveti yapılır bu da işin ehli olmadığı sürece madara olursun bir ehil yanında olur daveti yaptırır gerekli antlaşmalar yapılır ve görüntü olmaz duyulur sadece
Kişi görmeden yaptığı davette geleni gideni görmediği için ne yazıkki küçük küçük tokatçı hocalar türedi,yeni nesil mehdiler türedi 3-5 tane cinin oyunundan fazlası değil ne yazıkki..
Birde bu işleri en güzel kim yapar biliyormusun yaşayan tecrübe eden deneyimleyen ayetleri esmaları tertipleri metodları talim eden kişi yapar.Çok okuyan değil çok talim eden hayata uygulayan kazanır
|
Allah razı olsun
bi ara karar vermiştim yapmaya sen vazgeçirdin
ama formulü sakladım sonuçta zor bulunana bi formul

ne zaman hitiyaç olur bilinmez