Evet bas dönmesi ablm oluyor bende bir ara cokdu.ama bu asil sebebi kaslarin sertlesmesinden geliyor baci.o yüzdende sikca kastlari hareket edirme gerekir boyun bölgesinde.
bide magnesium düzenli kulanirsan kastlari yumusatiyor azicik bas dönmesinide engelliyor bilgine.ben 10 seneden fazla tecrübem var
Boyun bölgelerini özelikle sipor yürüyüs yapinca tüm kastlar birnada calsiyor mesela 1 saat yürüyüs bas dönemsini geriletiyor sik sik yapinca düzenleniyor.
Bide su orthodan kast hapi var doktor yazar..hapi var bak o kastlari aniden gensitiyor 2 saat icinde bas dönmesini durduruyor 100 de yüzde oldu durduruyor
Bide aksamlari dislerini sikiyorsunsa ondna kastlar sertlesiyor baci boyun bölgen buda sertleşince kan dolasim yapamiyor bas dönmesi ondan oluyor.kastlar geri gevsetdiginde dolasim yerine geldigi icin bas dönmeside kayboluyor.ondanda düzenli magnesiumda engelliyor boyundertligini. cünkü magnesiumunda kastlari gevsetme faliyeti azda olsa yüzde 15 yada 20 var ama düzenli kulanacan
ablam magenesium b12 alerci yapmaz.senin icinde maddeleri yalnis.bende alercik bir kisiyim.ama onlar kesin yapmaz.onlarin icinde bir katgi vardir ondandir.onlarin dogal olanlarini kaleteli dogal az madde olanlarini almaya calis..
Ben hep dogal olan marka az katgi olanlarini aliyorum vitamin hablarinim. Nerdeyse tam dogal olanlarini aliyorum internetden siparis üzerine ezanelerde bile bulunmuyor öyleleri.
Ben birkere türkiyeye gitigimde alercik hapimi alacakdim burda yazilan markalarin aynisini türkiyede. Saka gibi icinde missir unu var. Kortizonda bile. Şok oldum. Ablam missir onu alerci yapar. Alercik insan missir kulanamaz. Onda histamin var histamin yüksek olunca alerciye cevirir. Aldigim hablar hic fayda etmedi. burdaki hablarim yüzde yüz ediyordu ordan aldiklarim etmedi
|