Alıntı:
Belif Nickli Üyeden Alıntı
YaZdıklarınız icin teşekkür ederim ama bu yazdıgınıza şimdilik bir yorum yapmıycam . Elbbete bir gün size acıkca anlatırım İnşAllah nasıl bir gelindim . İnanın ozaman pencerenin başka tarafından bakıcaksınız . Küfür olayı inanın kolay kolay olmadı hic bir insan kışkırtılmasa o duruma gelmez . Ben yani öyleyim kolayca insanları rencide etmem . Hele ki kocamı . Merak etmeyin bir kac gün icinde İnşAllah zaman oldugunda herşeyi yazıcam
Saglıcakla kalın
|
Elbette fazla birsey bilmiyorum hakinizada girmek istemem. Obur tarafida bilmedigim icin fazla yorum yapmak dogru bulmuyorum zaten. Kul hakkina girmek istemem olayinizda. Sizin soylediginiz Kufur olayiniz normal gelmedi oyuzden yazma geregi duydum kendimce. Kisadan icimden gelenleri yazdim etrafimda boyle cok ornek var. Herseyide ustunuze almayin lutfen. Boyle bu durumda kalbinizi kirmak istemem. inşaAllah sizin icin herseyin hayirlisini dillerim. Herseyi burda aciklamak zorunda degilsiniz. Gerek yok. Siz bildiginiz dogrulari yapin gerisini Allaha birakin. Saglicakla kalin.