Şeytan değil nefis doldurur

eğer bu ilimde devam etmek istiyorsan önce kendi vücudunu ruhunu tanimani tavsiye ederim.Araba alınca hani bi test sürüşü yaparsın arabanın maksimum performansını görmek için sende kendi kapasiteni neler yapabileceğini dene,aç cakralari ac perdeyi alemi bi tani ilk önce

Sen bunu ister merak de ister ilim de bu ameli kime karsi ne sebeple kullanırsan kaderi ilahiye rıza göstermemiş olursun en başta

alimler veliler muhabbet vefki yaparak başlamıyor bu ilime,celblerden havas ilmine baslamak tokatçı hocaların yolu

önce bi arabayı yola çıkart sonra cin olup adam çarparsın mübarek
Bende merakımdan cinler nasıl yakılır diye araştırdım internette bulamadım hocam küçücük bi tilsimat kagita yazıp kagiti yak koklat yanar dedi.Aslinda bütün yaratılmışlara çok merhametliydim bi gün ters tarafimdan mi kalktim ne oldu bilinmez sevdigim birisinde fark ettim sorgusuz sualsiz gunahtan mi geldi soru sormadan direk yazdim yaktim koklattim,diyorum ki keşke öğrenmeseydim..
Harflerden başla hangi harf kaç kere yazılırsa ne olur,esmalarin ayetlerin surelerin havaslarini bi öğren sonra çeşit olsun diye kütüphaneyi doldurursun