Alıntı:
Celcelutiye Nickli Üyeden Alıntı
Neden sakıncalı biliyomusun insanların senin hakkında ne düşündüğünü bir anda ağzından kaçırdığını duymak ilk zamanlar ilginç geliyor sonra diyaloglar ilginç hale geliyor,keşke duymasaydim diyosun..Ameli yaparken kimseye söyleme yaptıktan sonrada kimseye söyleme uygula dilersen zararını görmezsin,bıraktığın zaman gidiyor zaten he şu yönüde var bu sana ne fayda sağlayacak? Ne öğreticek? Ne katicak ? Bunun yerine sabah namazları farzından sonra tesbihatini bitir sağ elini kalbinin üzerine koy " Ya Fettah " diye zikretmeye başla,sayma sadece zikret bir kaç dakika sonra veya bir kaç kere yaptıktan sonra ne olduğunu görürsün 
|
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Allah razi olsun değerli yorumlarin için. Bende zaten insanlarin benim için ne düşündüklerini önemli bulmuyorum. Insanlar hep iyi niyetli değillerdir. Hatta bazi insanlar öyle patavazsizki saygisizca herşeyi söyleyen insanlari sevmiyorum zaten. Benim için önemli olan neyi nerde söylemeleri gerektiğini bilen insan değerlidir. Kalbinden geçeni söylemeleri insani yipratabilir. Insanin sağligina zarar. Gerek yok kimin benim için gerçek manada düşündükleri. Bir fayda sağlamak yerine zarar veren herşeyden uzak durmakta fayda var.
Aynen dediğin gibi (Bunun yerine sabah namazları farzından sonra tesbihatini bitir sağ elini kalbinin üzerine koy " Ya Fettah " diye zikretmeye başla,sayma sadece zikret bir kaç dakika sonra veya bir kaç kere yaptıktan sonra ne olduğunu görürsün

) işte bunu yapacağim sonucu seninle paylasacam hocam. Sağol varol 😊