Alıntı:
Estergon Nickli Üyeden Alıntı
yav kardeişm bu adam nasıl dokunduğu yeri ağrıtıyor ondan nasıl korunabilirim ilk defa böyle bir şahsa denk geldim zaten onun yüzünden bu işlere girdim çünkü hemen anladım bu çocukta bişey var sonra arştırdım araştırdım esmalar bilmem neler okudum mahfoldu odadan gitti  ama şimdi bu kişiler meseal uzaktan beniö içime cin koyup kontrol edebilirmi ben alıcı olarak mı geldim dünayya noluyor yava vavavva  bi açıklarmısın
---------- Post added 27.11.18 at 11:29 ----------
çocuğu görsen zaten garip olduğunu hemen analrsın o odadayekn giriyordu odaya ben korkuyorudm lan ben ben hiç böyle işlerle işim olmaz ben korkuyorudm çocuktan ürperti oluyordu diyorum lan niye korkuyom ben sadece allahtan korkarım allah allah diyordum hala kalıyordu o korku en son iyice araşırdım esmalar felan buldum ondan ya kahhar esmasını bir okudum bir okdum böyle kinle öfkeyle çünkü çocuk içime cin koyup enerjimi felan alıyordu halsizleşmştim bıkmıştım hayattan zevk almıyordum o kadar bak sonra çektim ya kahhar ya kahhar ama haklıydım ki etki etti her yer yanık kokusu kapladı ardından çocuk odayı terk etti  sende böyle elinle cin koyabiliyonmu ?
|
KArdeşim bende nazardan çabuk etkilenen ve enerjisi düşük biriyim bunun için
Çabalıyorum az bucuk anlıyorum dediğini