Alıntı:
omert Nickli Üyeden Alıntı
Şimdi gördüm sorunuzu başlığa yazmamışsınız yeni başlık açmışsınız bu sebeple karışmış. Rüyaya gelince, beyazlık nisbetince uzun ve hayırlı bir ömüre delalet bu, tabi olduğunuz yerin ahiret olduğunu farz ediyorum. Gördüğünüz sevmediğiniz kişiler aslında o kişiler değil, bu onlarla özdeşleşmiş sizin bazı sorun ve sıkıntılarınız, sarılmanız bunların çözüleceğine işaret. Uzun süre sabrettikten sonra bir kazanca ulaşmak gibi, ya da uzun süre bir şerre sabredip sonunda kurtulmak gibi. O kişiyi erkek olarak düşünüp bir hissiyat olmuşsa tabiri farklı olur bu arada belirteyim, bu anlattığınız şeklin tabiridir. Güzel ve hayırlı bir rüya, Allah hayırlı ve uzun ömürler versin.
|
Dönüşünüz için müteşekkirim. Bu açıdan bakmak hiç aklıma gelmemişti. Dediğim gibi aramızda hissiyat yoktu, sadece mevlanın birliği ve sevgisinde erimekti rüyamdaki. Günlerce o bembeyaz mekanı ve gözlerimi kapayıp hakka uçmamı hayalettim. Şahıslara gelince, beni davadan da, siyasetten de partiden de soğutan halef selef olan bu ilçe başkanlarıydı gerçek hayatta