Hoşgeldin diyelim aramıza

havas okulu adına söylemiyorum gözü açmaya başlayanlar adına söylüyorum..Eğer üstümüze oynanan bir oyunu daha yakalamak istiyorsan Kubilay aktaş- kuran terapisi kitabını okumanı tavsiye ederim,çocuk çizgi filmlerindeki subliminaller ,müziklerin 400 hzdeki zehirli frekansı daha neler neler var
epifiz bezini açmak istiyorsan küçük bir diyet yapmanı tavsiye ederim sadece flörür değildir sıkıntı hazır bebek mamalarından tut bir çok hazır gıdanın içinde flörür vardır bu sadece 1 madde ama epifiz bezini açarken benim gibi her sabah 1 tane kahve içersen kafeinde kapatır epifiz bezini,11-3 arası karanlık odada yatmak iyidir,mesela beyine en yoğun kan akışı sağlandığı hal rüku halidir,gece vakti kalkarsan karanlığa yakın loş ortamda 2 rekat namaz kıl fark eder.Daha açmaya yönelik çok detay var ama sadece flörür değil onu bil yeter..Sabah kalktıığında yarım limonu yarım bardak suya sıkıp iç bi ara konu açmıştım ordan bakabilirsin.
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Bunları uygularken 7 çakrayı açmaya yönelik bi zikir çalışması var tavsiye ederim,Epifiz bezini açtın diyelim ama taç çakra ve 3.göz kapalı yine bir değişiklik olmaz epifiz bezi çalışmalarına çakrayı katarsan aradaki farklı görürsün hepsi bi bütün zamanında ilginç çalışmalarım olmuştu hepsi bi bütün..
Birde en büyük tavsiyem bilhassa yatarken hayal ederek uyu,gözünün önüne nesneler objeler,belki kutsal mekanlar,kainatı belki cennetleri ne istersen onu seç haram dışında hayal gücüyle tefekkur ederek uyu
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]