Secim vakti cuma hutbesinde seçim propagandası yapan kişi ya da kuruluslarin söylediklerine pek kulak asma..
Meseleyi kalbine sor bak ne diyor; Benim kalp diyor ki Ali bu keyif verici zihin bulandırıcı değildir zaten içme niyetinde bu değil.E peki zararlı ama bu diyorum ; Ben aksini iddia etmedim ama mutfağında bulunan herşey zararlı şuan diyor.En organik diye satılan sebzeler bile genetiğiyle oynanmış israilden gelen nüfusu azaltmak için insanlarda kısırlığa yol açacak değişimlere maruz kalmış biyolojik silah..Sigara ömrü kısaltmaz Allah bilir ne zaman öleceğini sigara sadece yaşam kaliteni değiştirir ali diyor kalp

yakın zamanda bırakırsın inşaAllah diyede dip not ekliyor
Diyeceğim o ki satılmış kurumlara kulak asacagina bi sayfaya sigara diye büyük bi başlık at sağ tarafa fayda sol tarafa zararları yaz işin içinden daha kolay cikarsin,tabiri caizse "Ülkenin götünde ayı bagariyor derdimiz sigara.."
Ayasofyayi ibadete açın,alkol satışı yasaklansın,ülke şeriatla yonetilsin vergileri %10a düşürün desin diyanet işleri heh Allah namına konuşuyorlar diyim,Hakk namına konuşan bi diyanet işleri var mı ortada ki bize vaaz fetva verecekler
Kendi hayatınızı değiştirmek için bu kurumlara takilirsaniz coook yanılırsınız..Kalple yapacagin istişare daha hayırlıdır her zaman