eski zamanlarda dualarımın neden kabul olmadığını kendimde kusuru aradığım vakit yarı uyur yarı uyanık bi dua ettim dünyanın cümle bakımından en ilginç duaları arasına girer..
Duayı ettim ettim amin dedim yataktayım yatıyorum "ama Allahım gece beni teheccüd'e de kaldır,hemen yatayım sabah namazına kaldır tekrar uyuyayım..sonra bide cuma için kalkıp gusül alıp cumaya gidebilmeyi de nasip et" dedim..
normalde muhakkak bi tanesinde uyu bastırırdı o kadar saatli ve vakitli hepsi gerçekleşti..Demekki dedim Allah her halimizden haberdar istediklerimin vakti değil daha..
Keramet vari olaylar varda anlatıp kirletmek istemem..Allah her daim bizle,kalpten konuşun sohbet edin,gün içindeki olayları insanların haletini kendi haletinizi konuşun kalpten..
Allah demiyor mu "siz beni nasıl bilirseniz ben sizle öyle muamele ederim." Allahı kalpten geçirdiğini duyacak ve seninle muhatap olacak kadar yakin bilirsen öyle olur..Samimi olun yeterki ihlas girsin işin içine,kendinizi sınamak denemek için değil olacağını bilerek uygulayın