Alıntı:
Canodemir Nickli Üyeden Alıntı
ben de aynı şekilde düşünüyorum. Allah sizin gibi bilgili yol gösterici ve bi o kadarda mütevazı insanları başımızdan eksik etmesin.Celcelutiye hocamız herkesle cok ilgili bildiği şeyi paylaşmaktan asla geri durmuyor , bu sitedeki herkese cok faydalı oluyor herkese cevap veriyor.Allah bin kere razı olsun sizden inşallah hocam
Dip not: hocamız atarlı giderlidir ama cok iyidir 
|
Sabir esmasi bende pek tecelli etmiyor ne yazıkki

Birde Allahın nasip ettiği ilim uzaktan değil kişinin sırtına veya başına elimi koymamla 2 dakikalık bi seansla alakalı bi durum,aslında forum değil yani benim çalışma saham elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum..
Birde insanların sineği deve yaptığını çok gördüm bende büyü var diyor günahları yüzünden bu haleti yaşıyor kişi tövbe et edelim gel diyorum " Hoca beni bi okusan çok iyi gelir" diyor

Zanlari,zannediyorumlari,ben öyle düşünüyorum tabularını yıkmak bize kalıyor kimisi 2.cumleyi okurken uygulamaya başlıyor tavsiyeleri kimisiyle 3 ay konuşuyoruz tik yok

Herkese hitap şekli değişiyor bu yüzden,yüz yuzeyken karşıdaki kişi farkında olmadan hipnoz a dahi alınıp kendi yazdığı filmden çıkartılabilir ama burdan tesirati olmuyor