Diyelim ki dünyadaki savaşçı hizipler olduğu gibi savaşçı hizipler vardı, ancak onlar belki de insanlığa karşı savaşmaya değecek gibi görünüyorlardı, belki de kazanacaktı ve günün sonunda, bencilerin çoğunun bunu yapacağını düşünürdüm. şimdi neyi ne olduğu gibi faktörleri sorgulamaya başlıyoruz 'Her türlü anlam ve aslında hepimizin nereden geldiğini görmek, bunun derin bir konuya girdiğini görüyor, çünkü insanların Enki'nin kendisini anlaması gerekiyor, Anunnaki kralının ilk doğan oğluydu ve adı Anu idi, ancak Anu bir cariye vardı. Annunaki ırkı olmayan kadın, bu yüzden ilk defa aile geçmişleri ağacında yeni kan, Anunnaki soy ağacına yeni kan geldi ve bu süre zarfında olanlar, direk kaymasının gerçekleşmesine izin verecek kadar azdı. sadece Tanrı’nın bir anahtarı kendi Konseyi’ne karşı çıktı ve annesinin tarafına gitti ve büyükler sordu, yapabileceğim bir şey yok, biliyorsun ki ırkım bu güzel ırkın sadece çok fazla potansiyele sahip olduğumu ve bunların hepsini yok edecekti. Nuh'un Sel efsanesi haline geldiğini biliyorsun.İncil'deki hikâyelerin çoğunun aslında Sümer kil tabletlerinin gerçekte gerçekte olduğunu öğrenecekler, ancak Anunnaki'nin bir kısmı insanlığa yardım etmek için ve bazı taraflarda bazı şeyleri ve Katie'nin enerjisini bozmak için evlerinde Bu titreşim ve buradaki olumsuzluklar, devlette var olmaları için çünkü bazı Anunnaki'lerin bazılarını geliştirmek istemiyorum, bazılarının sahip oldukları gibi gelişmeye devam etmek istedikleri halde kalmak istiyorlar. geometrik ışık alemlerine kavuştu, bazıları bu vücut bilgisayarının insan genetiğini alçaltıyorlar, şu anda burada olanları yaratmaya devam ediyoruz, çünkü yapmaları için yapabilecekleri ve yapamayacakları şeyler olmalı. Bunu da anlayın ama onlar aydınlanmayı görmek istiyorlar ve temelde ne?Burada devam ediyor, insan vücudunun bilgisayarında bir çok ruhun, Anunnaki ve bunun yüzünden kurtulmak için negatif Anunnaki tarafından yapılan sürtünmelerden oluşan virüs antivirüsleri gibi enkarne olduğu görülüyor. devam edebilir, büyüyebilir ve gelişebilir, çünkü işler durağandır veya manipüle edilir, ancak yine de bilinci yükselten bir şeydir, evrensel bilincin bir sonraki seviyeye geçmemize yardımcı olmak için kendi başına yaptığı bir şeydir çünkü bilimimizle bir sorunu çözemeyeceğinizi söylüyor Yarattıkları aynı bilinçle, onun dışına çıkmanız gerekir, bu yüzden farklı bir bilinç seviyesine gideceğiz ve kolektif olarak yaptığımıza inandığımız şey biziz.Tüm bu iki Kaplan'ı bir sonraki seviyeye getirdiniz ve Anunnaki, Düşmüş Anunnaki'ye sahip olmaya devam etti ve sonra 12 Konseyiniz vardı, ki bunu asla yapamazlarsa çok kısa bir süre için geldiler ve sonra geri döndüler ve evrensel yasalar altında işletiliyorlar, çok yardımseverler, çok güçlüler, altı boyutlu varlıkları çok seviyorlar, aslında 9. boyutlu varlıklar, Düşmüş Anunnaki, bazıları da sorun değil. 'Onlar çok akıllı ve güçlü varlıklardır ya da hala burada ve o zamanlar buradasınız'çok yüksek pozisyonlar almış, kükreme ve bölünmelere devam etmiş olan Fallen Anunnaki ve siz insanlık ve dünya pahasına büyük harf kullandığınızı biliyorsunuz ve bunun gibi şeyler, çünkü insanlığa saygı duymadıklarını düşünüyorlar. Üstün ama iyi haber şu ki, Düşenler belediyenin yardımseverler tarafından belediyenin önüne çıkarılmayı önemsemediler ve neden evrensel hukuktan uzak durduklarını açıklamak zorunda kaldılar ve işlerin üstesinden gelmek zorunda kalacaklar. geçmiş ve onlar neAnnunaki gemisini yaptım ve bu bize Henry Deacon tarafından bize anlatılan bir hikaye oldu ve tekrar onların törene ve geleneğe bağlılıklarının, görünüşlerinin ve sembolizminin ve bugün etrafımızda gördüğümüz gibi pek çok şey olduğunu biliyoruz. ileri fizik ile ilgili nedenlerden dolayı mesleğini şimdi uzayda zaman geçiren el sanatları, disk şeklinde olması gereken bir şekilde dairesel olması gerektiği gibi görünüyor. Elektromanyetik yapacak bir şeyi var, sormak için doğru kişi olmazdım. ama tekrar tekrar duyuyoruz ki, bu gemilerin çalışması için gerekli olan bir şekil olduğunu, örneğin üzerine cıvatalayamayacağınız bir mesela, o zaman işe yaramadı ama Annunaki gemisinde süs eklerine süs ekleri vardı. onlar bu dev kanatlara sahipti.işlevsel değillerdi, ama süslüdüler, süslüydüler, geleneksellerdi, kültürel olarak bu kanatların, Roma kanatlı savaş arabaları gibi olması, bu kanatların ya bu kanatlardaki kanattan başka bir şey yapmadıkları için önemliydi. Bir özellik gibi gözüküyordu, çünkü ilginçti çünkü gördüğüm el sanatları altın gemilerinde çok büyüktü ve bir zamanlar Belle şovundaydım ve bana bu büyük altın gemilerde kimin olduğunu sordular. Yapmam dedim yaBilmiyorlar ama Tanrı bana geliyormuş gibi hissediyorlar ve bu yüzden Sahili bana geri döndüklerinde Sailor Vishnu'nun adı olduğunu söyledim, bu yüzden eski Vedik yazılarda bu gemileri tarif ettin ve bazı gemilerin fiziksel olduğunu bildiğinize bağlı olarak, bazı gemilerin sadece saf olduğunu bildiğinize bağlı enerji bazı mıknatıslanmış hafif gemilerdi ve bazı gemiler Merkel otobüsleriydi. Anunnaki'nin bir kısmı aslında bir Merkabah olarak seyahat ediyorlardı, sadece istedikleri her yerde ortaya çıkabiliyorlardı. gördüğüm diğer büyük gemiler gibi altın gemilerimiz de görmüştüm. Gerçekten de içine girmediğim ama tamamen ekosisteme benzeyen devasa gemiler gördüm. sadece sizin için tasarlanan bazı gemiler gördüm temelde orayı biliyorsunuz.Savaş için tasarlanmış gemiler var ve onların ekosistem olarak tasarlanmış gemilerini keşif için tasarlanmış gemiler olduğunu biliyorsunuz, bu yüzden orada her türlü farklı gemi var ve çoğu yerde bildiğiniz güvercin deliğinin zor olduğunu biliyorsunuz. Bir kolektif olarak çalışıyoruz İnsanların arayacağı birçok UFO filmi çektim ve bazılarının Anunnaki Elohim'in bazılarının Asur ailesinde gözlerini kuran diğer oyuncuları olduğunu biliyordum. Filmlerin görüntülerinden insanların görebileceği kadar hafif, bazıları da organiktir, genellikle beyaz olanları, gündüzleri de gündüzleri organik tür olanların bir sürü tanık olmasına rağmen, birkaç yüz tanık şimdi el sanatları ile yaşadı. gündüz ve gece, öyle değilfarketmez ama Cheryl varlığına daha fazla rastlarlar ve her zaman o zamanlar benimle deneyime sahip olan insanlarla devam eden bir telepati indirme bileşeni vardır ve bu olayların devam ettiğini bildiğiniz zaman bile kendimi bile bilirsiniz. şu anda dünyanın dört bir yanında kitlesel olarak ortaya çıkıyorlar, Amerika'da gördüğümüz Meksika'da görüyoruz, Avustralya'da görüyoruz, Asya'da görüyoruz, şu anda tüm dünyada görüyoruz. Biliyorum, çok fazla kanıt ve çekimlerim var ve tekrar biliyorsunuz ki, insanların kendi kararlarını vermelerine kalmış, ancak şu anda kendilerini gösteriyorlar ve daha çok görüyoruz ve insanların gerçekten dikkat etmesi gerekiyor düşünceleri ve neBunun gelmesi, Dünya Bankası'nın bilgi uçuranının, Dünya Gezegeninde ikinci bir tür olarak adlandırdığı şeyin bu koni olduklarını söylediğine ciddi olarak inanıyorum. bunlar uzun boylu Coneheads ve şöyle diyor: Her an ve sonra orada gördükleri toplantılara çıkıyorlar, bildikleri ancak kendilerini oldukça gizli tutuyorlar çünkü oldukça insan görünüyorlar ama tamamen insan değiller gibi görünüyorlardı. Dünyada bir yerde bir eliniz var, o yüzden az önce bahsetmiştim, çünkü burada olası bir kaynaktan gelen bazı kesin kanıtlar olduğundan, bu varlıkların etraflarında olmaları olabilir. kendilerini halka açık olarak göstermeksokaklarda yürürken değil, hükümet görevlilerinin bazı toplantılarına katılıyorlar, belki de bu gezegenin nasıl yürüdüğü ve bu gezegenin geleceğinin ne olduğu konusunda hala burada görünüyorlar, Henry Deacon'un Annunaki dediği gibi Eskiden Sümerden Roma'nın bu evine ve sonra Roma İmparatorluğu boyunca kuzey Avrupa'ya kadar gidersek, o zaman Afrika’daki Afrika’daki tüm Amerika’nın ortasına gidersek; Hindistan ve bunun aşağısı kan hattının kökeni olmuştur ve tüm dünyaya dağılmıştır ve kan hattına sahip olanlar tekrar iktidara gelmiştir Bence olan şey, kan hattında bir yozlaşma olduğu için kolay bir Anunnaki kan hattı vardı, ama sonra 'beynin sürüngen kısmının insan beynine ve oradan da sürüngenlerin insan ırkına bir şekilde manipüle edip özelliklerini verebildiklerinde, belki 15.000 yıl önce veya biraz daha fazlasıyla geri dönen sürüngen etkisi olmuştur. Bu, insanlık üzerindeki bu kontrol planını oluşturuyordu, deliliğin, birçok insanın anlamadığı şey, bir zamanlar Anunnaki Elohim'in olduğu zamanlar ve servis göreli self servis yolundan ziyade farklı bir yöne vurdukları ve farklı bir yol izlerler ve sonra anlayışımın yanı sıra sürüngenleri gölgede bırakmışlardır ve görüşlerin sürdüğü yer burasıdır, çünkü şimdi bunları insanlık üzerinde bir manipülasyon aracı olarak kullanmak için bu titreşime daha yakınlar.Yaptım, ama temelde iyi haber, Penun Anunnaki'nin geri dönmekte olduğu bir ittifak var ve buradaki orijinal Dünya terraforerleri olan Ian'ın plakası ile bir ittifak var. hepimiz bu gezegendeki herhangi biri olan, sizin için ne bildiğinize karar vereceklerini ve sizin için bu seçimi yapacaklarını kim bilemediklerini bilmeyeceklerini söyleyen kendi geçmişimizin gerçeğini hakediyoruz. onlara üzerimdeki gücü verdi sanırım sadece anlattığım gibi insanlık tarihini açıklayabileceği parçaları ortaya koydu, sanırım bunu yapmadan önce Mısır'da kumların altında kalanların çoğunun yer altına giren radarları kullandığını biliyorlar. Orada Mısır’da olanları cüceran piramitler olduğunu söyledik.Dünyada bile değil, bu yüzden açıkça biliyorsunuz ki, insanlar Giza'da piramitler yaratmadığımız gerçeğine uymayan anıtları yaratmadık ki, bilmediğimiz şeyler hakkında çok fazla bilgi edindik. Onlara kodlanmış, bu yüzden neden durduruldu? Size yalan söyleyen kimsenin sizi bir şekilde kontrol etmeye çalıştığını bilmiyorum, sizi bir şekilde kontrol etmeye çalışıyorlar. ve bunun toplam etkisi, bu kollektif yalanlar demeti, bizi hayal kırıklığına uğratmaktır.gerçek manevi mirasımız hakkında söylenmediyse, reenkarne olduğumuzu söylemedik, uzun bir süredir yaptıkları tüm bu şeyleri bilmeleri için onlara ne demek istediğine, bu kadar parlatan elitist güçlerin olduğu bir şeydir. Bilmemize izin verdi, çünkü Enki ile Enlil arasındaki çim savaşlarının orjinal savaşı bizi fena halde rahatsız ediyor çünkü bugün hala devam ediyorlar, aynı zamanda bilincin hala orada olduğu ve aynı zamanda eylemlerin de olduğu eski gruplarla aynı mı? tüm bildiklerinize hepsi iktidar, servet ve diğerleri ve diğer bu saçmalıklara karşı giyilen bir şey olduğunu biliyorsunuz ve bazılarının olduğunu biliyorsunuz ki biliyoruz ki sanki yönlendirmek istediğimize razı olmayacağız gibi. kendimiz ve özgür olmak istiyoruz 'Söyleyeceğimiz başka insanlar yok diyoruz elimizde bizim elimizde olduğunu biliyoruz, kontrolde olduğumuzu biliyoruz ve diğer insanlar ve sıklığı olan herkesi kontrol etmek ve hükmetmek isteyen tanıdığın ikinci yolu kullanıyorlar. tiranlığın bir sıklığı vardır, onların dünyaya ve Dünya'nın evrimine özgü bir sıklığı yoktur, bu yüzden bu programla bilmeye devam etmeyeceklerdir, böylece zaman çizelgeleri sona erer ve süreçleri biter ve Hopi kehanetleri gibi Gidecek ve başkalarını ve diğer şeyleri veya diğerlerini kontrol etmek ve hükmetmek ve kontrol etmek için teknolojiyi kullanmaya çalışanlar hakkında konuştu.Dünyaya, zaman çizelgesinin aşağı doğru sarmalda ve çökmekte başladığını ve doğada birbirleriyle uyum içinde yaşamak isteyenler ve zaman çizgisinin ilerleyeceği ve devam edeceği manevi bir yol seçen insanlığa zararlı eylemler yapıyoruz..
Kime Ne!
|