Alıntı:
Gönülköşkü Nickli Üyeden Alıntı
"YA GAYYUMU FELA YEFÜTÜ ŞEY'ÜN MİN ILMİHİ VELA YEUDÜHÜ"
Bu yüce isim, günde 27 defa okunmalıdır en az 40 gün .Daha hızlı sonuç alınmak isteniyorsa 313 defa her gün okunmalıdır.kesinlikle 6. hissiniz kuvvetleniyor , hadiseleri önceden ilham yoluyla hissediyor ve birebir yaşıyorsunuz.Ben sabah namazının sünneti ile farz arasında 27 defa zikrederek bu tesbihin sırlarına kavuştum. İnanılmaz bir tesiri var .özellikle de namazlarınızı kılıyor iseniz kısa sürede büyük ilerleme katedersiniz .detayları anlatmak isterdim fakat yaşadığim tecelliler mevlânın lutfu ve bunu kaybetmekten korkuyorum...t
|
Allah senden razı olsun @
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] bu guzel bırşey buna benzer senden kıymetlı olmasın bır dostum anlattı senın gıbı bı uygulama deneyen bir kardeşımızın anısı ruyasında kaza yaptığını görmuş ruyadan sonra durum o kaza aynen aynı yerde aynı şekılde olmuştu.. Ve okumayı bıraktı

çok korkmuştu.. Yanı ınsanın yaşayacağı olumsuzluklar da bildiriliyor Allah bır lutfu tabıı Allah u teala dıledığıne dıledığını verır de alır da .. Demın de belırtığın gıbı bu sırlar anlatıldığı zaman malesef ınsan kaybede de bılıyor..Birde okuma şartlarını ve zamanlarını ızah etmeşsın mesela okuma yapılırken ortam nasıl olmalı karanlık mı veya sesızlık mı olmalı ve sadece sabah a karşı mı okunmalıdır ? bunları da belırtırsenız çok faydalı olucaktır tekrar Allah razı olsun ..
---------- Post added at 11:14 ---------- Previous post was at 11:12 ----------
Bir de ben bunun arapçasını bulabılırsenız yada @
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] abı sız arapçaya çevırırsenınz okuma hatalarımızı telafı ederız .
---------- Post added at 11:29 ---------- Previous post was at 11:14 ----------
ياقيوم فل يفوتإ شيء من علمه وﻻيئده @
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] abi vala arapça klavye den anca böyle yazdım eksıklıkllerı doğrusunu yazar mısınız