Alıntı:
El Kindi Nickli Üyeden Alıntı
Allah razı olsun @ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hocam,çok faydalı bir paylaşım olmuş.Canodemir kardeşimizin bahsettiği vefklerde vekil atayıp ruhaniyi görevlendirme kısmındaki ayrıntıyı soruyor.Fakat seninki gayet net,anlaşılır uygulanabilir ve hayırlı bir bilgilendirme.Allah razı olsun.Bu arada Celcelutiye beyitinin havasları da çoğu yerde bulunmayacak kadar kıymetli,diğer beyitlerle beraber ayrıca paylaşırsan duacın olurum.
|
Görevlendirme kısmını anladım zatende bu anlattığım kadarına görevlendirme gerekmez,ilerleyen günlerde bu yolda ilerleyen güvendiğim kişilere öğretirim. Ulvi sufli aynı şekilde görevlendirilir konusu açılıp umuma paylaşılacak birşey değildir fakat bu anlattıklarım için zaten gerekli değildir.. size vefki yazın enerjisi ile uyumlanin derken ben cubbeme huruf-u mukatta harflerini yazıyorum takkeme 5 köşeli yıldız işliyorum

sadece renklerin bile enerjisi vardır,kaldı ki harflerin remizlerin enerjisi çok daha yüksektir bunlar bedene işlensin diye yazdım konu direk görevlendirmeye geldi

gorevlendirmeden önce azamet hazırlamalı görevli müvekkelleri eklenmeli etrafına onu soran yok

celcelutiye diğer beyitler konusunda emin olamadım onların vird olarak havaslarini paylaşıcam ilerleyen günlerde