Selamünaleyküm bir haftaya yakındır rızık için 21.isimi çekiyorum ve kalabalık bir aile olduğumuz için gece çekiyordum. 2 gün önce gece yorgun bir vaziyette çekmeye başladım yarısına gelince çok kötü uyku bastırdı kafamı koltuğa koydum çekmeye devam ettim içim geçmiş gibi oldu ama tam uyuyacaktım bana bir güç geldi seccadenin üstüne oturdum ama sanki beni birileri durtuyormus gibi hissettim omuzum göbeğim sarsılmaya başladı bunu yapanlarında esmalarin ulvilerinin yaptığını dusunuyorum hiç korkmadım tersine için huzur doluyordu ve uykumun ağırlığı üstümden kalkmıştı adeta sonuna kadar okuyup bitirdim . Ben bunları samimi olduğum bir arkadaşıma söyledim aslında söylenmemesi gerekirde söyledim

Benim yüzüme bakıp güldü sanki ciddi değilmiş gibi.
Dostlar dün tekrar Seccademi serip okumaya başladım ama 500 civarına geldim 630 dan sonrasını hatırlamıyorum. Seccadenin üstünde yüzüstü uyuyakalmışım

sabahleyin bizimkiler korkmuş bağırış seslerine uyandim beni öldü sanmışlar

Arkadaşıma tecrübemi söylediğim için oldu bu öyle düşünüyorum .
Yaptığım zikirin 10 gün çekilmesi gerekiyordu benim bu durumda yeniden mı başlamam gerekiyor yoksa 1 gün fazla yapmak mı uygundur ?
Zikire baslamadan once koruma yapiyorum ama yinede Zikir çekerken çok esniyorum çok uykum geliyor bu durumda ne yapmam lazım ?
Bunun haricinde yaşadığımız tecrübeleri anlatmak ne kadar doğru?
Selametle