Alıntı:
Celcelutiye Nickli Üyeden Alıntı
Tutamayacağın sözler verme her gordugunlede biat etme..Yarin farklı zikire geçmen gerektiği vakit ne olacak ? Zikir kelimesinin sözlükteki anlamı anmaktir böyle bi biatin içine girmeden önce bi manasını bilerek neyi zikrettiğin neye yaradığını bilerek bilinçli ve şuurlu böyle bişey söylesen amenna.. Ruyada daha ilginç haletler olur Allah izin verirse..Yaptigin anlaşmalara dikkat et..Tutamayacagin sözler verme..
|
Hocam Doğru dediniz , Ben bu zikiri çektikten sonra başka bir isime geçerim evet ama o zikiri kestikten sonra isim ah çekebilir ben en başta ya rabbi senin bu isimlerini ölene kadar çekeceğim diyerek başladım her gün Ölene kadar cekmekten kastim 40 isimdi okuyan devam edilenlerden sayılıyor demişti Cübbeli Ahmet Hoca
---------- Post added 14.02.19 at 23:15 ----------
Alıntı:
Celcelutiye Nickli Üyeden Alıntı
Tutamayacağın sözler verme her gordugunlede biat etme..Yarin farklı zikire geçmen gerektiği vakit ne olacak ? Zikir kelimesinin sözlükteki anlamı anmaktir böyle bi biatin içine girmeden önce bi manasını bilerek neyi zikrettiğin neye yaradığını bilerek bilinçli ve şuurlu böyle bişey söylesen amenna.. Ruyada daha ilginç haletler olur Allah izin verirse..Yaptigin anlaşmalara dikkat et..Tutamayacagin sözler verme..
|
Daha hiç görüntü vs almadım hocam rüyada olmadı