Alıntı:
kosmoz Nickli Üyeden Alıntı
Yazınız baştan sona yol gösterici gerçekten ve bir bölümü o kadar dikkatimi çekti ki. "Bilinmezi ararken" ben de hep bunu duyuyorum kafası güzel kişi uyuşturucu etkisiyle fark edemedigim detaylari ve kendimi buluyorum huşu içinde herşey daha anlamlı geliyor cevapsiz sorular cevap buluyor gibi şeyler duyuyorum. İbadet kısmı eksik kaliyor belki ama inanç kısmında yükseliyorum oluyor. İçen kişi zaten inançsız yoldan çıkmış iflah olmaz birisi olsa bu tür duygulara kapilmaz. Belki bu duygu hallerinde bile bir anlam vardır ama bunu idrak edebilmek asıl mesele. İçilen ortamda çok bulundum insanların nasıl farklı çeşit çeşit hallere burunduklerini gördüm.
Demiş olduğunuz duayı da tecrübe etmeye çalışacağım inşallah inandığım insanlara bu konuda yardımcı olmaya çalışacağım. Bu pisliğin içine çekenlere özendirenlere yapacak hic bir şeyim yok onlar kendi rezillikleriyle ya kahhar ismi tecellisiyle kendi yollarini bulsunlar..
|
Bazı özel bitkiler distile yöntemi ile damıtıldığı ve dil altından alındığı vakit ilginç haletler yaşatır,bazı kimyasallar dmt patlamaları yaşatır,kimisi çıkışı kolaylaştırır kimisi inişi yere çakar insanı hepsi bi süreç dönemdir,Allah affeder diye bokunu çıkartmamalı niyet faktörü işin mahiyetini değiştirir fakat ilk günler gerçek mi merak içinde sadece farklı deneyimlerin içine girmekken niyet ilerleyen vakitlerle bazen yok olmak bazen nirvanayı aramak olabiliyor bu da niyeti değişitirip haram'a girmek oluyor

Uyuşturucu güzel değildir,alkol rezildir tüm kötülüklerin anası falan değildir ama bazen nerde duracağını iyi bilmeli..deneyimlemek derken müptezellik içinde bulabilir kişi kendini o yüzden kimseye tavsiye etmem
burda bahsettiğim kimyasallar mahalle torbacısıyla bulunabilen şeyler değildir zaten..varlıkları eritip boşluğu hissedicem diye balide çekmeyin evin bi köşesinde

sadece 40 gün muhabbetine örnek için yazdım onları