Alıntı:
RabiaN Nickli Üyeden Alıntı
Öncelikle ALLAH (C.C.) sizden de razı olsun ilginiz için. Yaklaşık 2 aydır olmak üzere 3-4 günde bir bi aile dostumuza bakım yaptırıyorum. Bu ve başka bir hastalığım ile ilgili. Herhangi bir engel ya da olumsuz vaziyet oluşturur mu bu durum hocalarımızın bakması için ? @ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
|
Bizim bakım cinlerle veya hadimlerle değildir kişinin bütün vücudu yüz bölgesinden gözükür,nerde ne rahatsızlık var hepsi yüzünden belli olur..Farklı birisinin işlemi ile çakışması mümkün değil
---------- Post added 28.02.19 at 07:49 ----------
Alıntı:
kosmoz Nickli Üyeden Alıntı
Tahmin edebiliyorum neler yaşadığını küçüklüğümde benim de eklemlerim şişerdi hep ameliyat dahi oldum iltihap alındı aylarca takipte kaldım eskiden bu kadar bilinmiyordu da bu hastalık apandisit ile karıştırılır hep. Stres çok büyük bir nedeni atak geçirmek için. Her sınav zamani bende hastalanir sinavlarimdan kalırım, kaderim diyerek ustelemedim bende hiç. @ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hocam da onaylarsa sizinde vesilenizle belki bende kurtulabilirim tedavi reçetesi varsa. Zira tıpta tedavisi bulunmayan hastalıklar kısmında.
|
reçeteler çoktur fakat kişiye özel olması işin sırrıdır.Aynı baş ağrısı için kişinin durumuna göre farklı tavsiyelerde bulunulur..Eğer tavsiyelerimize uyacak ve uygulayacaksan resimleri gönder sadece merak ve denemek içinse hiç yorma bizi kardeşlik