Bu konu ile ilgili yaşadığım şeyi detay vermeden genellemiştim ama paylaşma kararı aldım. Belli başka kişilerin de dinlemesi için teşvik ve akabinde şifa olur inşaAllâh.
Dinlemeye başladığımda başımda bir ağırlık oluştu. Ağrı değil bir baskı hissi. Uzun sürmedi, maksimum 5 dk içinde rahatladım. Tek kulaklık ile en kısık seviyede sağa dönük ve gözüm kapalı yatarak uyumadan önce dinledim. Bir anda karnımda kesilme gibi bi müdahele hissettim. Acı ve hissiyat arttı ; rahimden mideye kadar boyuna bir kesik atılmış gibi hissettim. Acı dayanılmaz değildi ama sürekli ve şiddetliydi. Kesik hissi zarar verici değil de bir operasyon bir ameliyat gibi hissettirdi. Acıya olan odağım dağıldı ve bi an kendimi mağaramsı kayaların olduğu ama ışık alan bir yerde gördüm. Gözümün gördüğü elimi attığım her yerde safir parçaları, ssfirli yüzükler, ssfirli taçlar, safirli takılar gördüm mest oldum. Bir yandan hâlâ uyanık mıyım diye kendimi kontrol ettim. Uyanıktım ve gördüğüm şeyleri kendi isteğim ile kontrol edemiyordum. Dediğim gibi uyanık rüya görmek gibi bir şey. Bi ara gözümü açtım. 14.55 dkkaya geldiğini gördüm, gözümü geri kapattığım gibi ucu bucağı olmayan bir yolda gördüm kendimi bu sefer de yolun ayak bileği seviyeme kadar parça parça yakut ile doldurulmuş olduğunu gördüm. Yürümem gerekiyor ama ayaklarım çıplak. Yakutlar ayağıma batar nasıl yürürüm Allâhım diye düşünmemle adım atma cesareti geliyor ve attığım her adımda bastığım yakutlar sıvılaşıyor. Mest olarak ilerliyorum. Böyle yürürken uyuyakalmışım. Karnımdaki hissiyat devam ediyor muydu bir daha başım ağırlaştı mı bilmiyorum tamamen gördüğüm şeylere odağım kaydı ben istemeden.
Ben bu durumdan huzur bulduğuma, şifa bulduğuma, Allâhın ilminin sonsuzluğunu idrak etmeye biraz daha yaklaştığıma inandım.
Bu paylaşımı yapıp bundan nasiplenmeye vesile olan hocamızdan da Allâh (c.c.) razı olsun.
Her fırsatta dinlemeye gayret edeceğim. Hepimize şifa olsun.