Celb ve Muhabbet Uygulamaları Bilinmesi Gerekenler
Selamun aleykum değerli form üyeleri.Bu konuyu açmamda zaruri sebepler etkili olmuştur.Bilirsiniz ki manevi bilimlerde günümüzde en çok ilgi duyulan ama aksine sınırlı ve kirli bilgi birikimine sahip olunan konu celb-i mehabbet konusudur.Herkes kendince "güçlü-etkili-tecrübe edilmiş"uygulamalar arar.Ama genellikle istediğini bulamaz veya bulduğunu sansa da beklediği sonucu alamaz.Bunun bir çok sebebi vardır.Kimi zaman uygulama yalan veya yanlıştır.Kimi zaman kişinin maneviyatı ve enerjisi yetersizdir gibi irili ufaklı bir çok sebebi sıralayabilirsiniz.Ama işin aslına bakmak gerekir.İşin temeli Allah'ın hükmüdür.İster dua et,ister havvas oku,istersen ömrü yüzyıllara ulaşmış büyü tertipleri kur farketmez(büyü haram muhabbeti yapmayacağım Rabbine inanıp O'na yalvarabilen zaten neyin ne olduğunu bilir)Hangi işi yaparsan yap hepsi Allah'ın önüne gelir.İzin olduran da oldurmayan da O'dur.Kimine lütfundan kimineyse kahrindan verir.Hiç bir enerji Allah in Levh i Mahfuz a yazdığını değiştiremez.O yüzden muhabbet uygulamaları geçici etki yapar.Celb uygulamalarıYani kişi gelse bile bir vakit sonra gidecektir.Muhabbet uygulamaları reklam niteliğindedir.Yani size kendinizi tanıtabilmeniz,kişinin dikkatini çekebilmeniz için fırsat oluşturur.Bu hafta şahit ve sebep olduğum bir olayı anlatayım.Kendimin cahiliye zamanında denemiş olduğum uygulamayı işyerinde bir dostuma tavsiye ettim.Hatun kişi çok inatçıydı.Bizim oğlan son çare uygulamaya koyuldu.6 günde hatun kişi muhabbetle oğlanın etrafında dönmeye başladı.toplamda 17 günde evlilik muhabbetine girdiler.lakin yine 2 hafta sonra kız kafam karıştı ben seni arkadaş olarak görüyorum diye sırtını döndü.Celp uygulamalarınin temel amacı hedef kişiyi mantıksal ve duygusal anlamda zorlamaktır,kaderi değiştirmek değil.Bu yüzden bu uygulamalar size kişiyle flört edebilme imkanı verir gerisi size kalmıştır son sözü El Muktedir CC. söyler.Kardeşlerime tavsiyem bu uygulamaları okurken bir yandan da Allah a yaklaşın.Özellikle bu konuda en güçlü en büyük silah Yasin suresidir.Bu sureyi Feth suresi ile gece gündüz 1 kere okuyun mucize sizin olur.Bu konuda zaten tecrübeli olan kardeşlerim benim ne demek istediğimi anladı umarım bilmeyen ihtiyaç sahipleri olayın mantığını anlar ve daha sağlam bir şekilde matluplarının peşinden koşar selametle...