Daha güzel olur ve bunu denediğim zamanlarda oldu ama hiç biri çözüm olmadı aksine yıllar geçtikçe kalıcı hasarlar verdi. Ve en son geçtiğimiz yıl çok sağlam bir şekilde vurdu ve o günden beri bunamış gibi hissediyorum, beynimin belirli bir kısmı çöküntüye uğramış ve geri gelebilecek bir şeyi de maddesel olarak kalmamış gibi hissettiriyor.
Terapi ilaç denedim belirli dönemler ve kısa dönem için iyi gelmişti ama şimdi bakınca uzun dönemde iyi gelmediği görülüyor. Tıbbi açıdan bunun henüz kesinlikle tedavisi yok, SF için konuşuyorum. Cin vs. gibi bir durum gibi de değil. Babamda da varmış ve halada şiddetli bir şekilde var. Bende de en hatırladığım -anı- olarak 4 yaşında SFli bir anımı hatırlıyorum mesela.
İletişim ve konuşma bozukluğumsa SF-i güçlendirmiş yıllar içinde, o çok daha farklı SF ile bağlantısı varsa da genetik olabilir ancak. çünkü babam ve kardeşimde de var aynı bu iletişim ve konuşma sorunu.
SF ve SFsiz birini şöyle açıklayayım. En yakın ama en yakın ve en sevdiğim arkadaşım ile yıllar sonra bir araya geldik ve ben aylar geçmesine rağmen donuk ve gergindim. O size daha ilk anda sanki yıllarca ayrı kalmamışız gibi devam edebiliyordu arkadaşlığımıza.
Alıntı:
Türk Nickli Üyeden Alıntı
|
Amin, Allah razı olsun.
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]