Heartway
Tövbe etmediğin ergenlik çağından bu zamana kadarki bütün günahlara kefaret olabilir mi bu musibet ? veya ağzından "neden ben niçin ?" cümlelerinin çıkmadığını düşünerek sabır ve tevekkül içinde bi musibet yaşadığını düşünelim..Bediuzaman Said Nursi (R.a.) 25. Lemada bu konuyla ilgili derki belki 1 dakikası 1 saat belki 1 saati 1 gün ibadet hükmüne geçer..Belkide Peygamberimiz(S.a.v)'e komşu olman için kaldırabileceğin bi yük yüklendi sırtına,musibetin gitme vaktini sabırla bekliyorsun..her günün sevap içinde geçiyor sana zulüm gözüküyor aslında bi rahmet..
Öncelikle Adım Ali kardeşlik Allah'ın selamı üzerine olsun
İster burdan ister özel mesajdan yaşadığın durumları anlat..Neler hissediyosun hepsini anlat korkma deli olduğunu düşünmicem bu gün bu sorulara cevap verebilmek için olduğunu yeni yeni anladığım fakat eski vakitlerde çok musallat yaşadım bende yanlız değilsin,bi tek sana denk gelmiyor,kazayla falan hiç olmadı nokta atışı adresine geldi musibet

Vakti dolup görevi dolduğu vakit gidecek..Belki vesile olmak nasip olur,anlat dilediğin yerden