Alemlerin içindeki ruhaniler inançlarını bizim gibi yaşamazlar,Ulviyim - Müslümanım diyorsa şeriat dışında 1 tane hareket göremezsin onlarda,seviyorum bu hallerini gerçekten yaşıyolar bizim kimi şehadet müslümanı değiller yani..
Dostlarınıda seçerken yaşantısına bakıp seçerler yüzünün güzelliğine veya Kurani Kerim okurkenki sesinin tınısına değil..
Bi söz vardır ; Bana dostunu söyle sana kim olduğunu söyliyeyim..
Bizim gibi seçmezler dostlarını kardeşlerini..ne niyetle niye irtibata geçmek istersin sana kalsın yaşayarak hangi niyetin yanlış hangisinin doğru olduğunu zamanla sen anliyacaksın,aç kalmayı göze alıcaksın bunu kabullen bi müddet riyazet ister
Eğer benim islamiyeti yaşıyorum ve müslüman bi cini davet etsem benim yaşantım islamiyet çerçevesinde ve su sızdıracak kadar bile açık yok hayatımda ,benimle dost olmaması için bi engel yok dersen en basiti cin suresiyle yapılan tertipler vardır onları araştır..
Sen kötülerinden korkacağını düşündüğün için iyilerini görmek istiyorsun fakat bi kapı açarsın istemediğin bi surette istemediğin bi varlık gelir gözükür dilin tutulur bişey olur kalıcı hasar bırakır vebale girmek istemem..