Alıntı:
Abduddaim Nickli Üyeden Alıntı
Benim iki haftadır "her gün" - "sayı tutmaksızın" fırsat buldukça okuduğum isimler aşağıdadır. Sizler de kendi okuduğunuz Erbaini İdrisiye isimlerini, okuduğunuz sayıları, ne zamandır okuduğunuzu ve tecrübelerinizi paylaşınız. Bakalım kimlerin tercihi hangi isimlerden yana olmuş.
.... Ya Rahman
.... Ya Rahim
.... Ya İlah
.... Ya Kafi
.... Ya Kebir
.... Ya Celil
.... Ya Allam
.... Ya Mübdiu-1
.... Ya Mübdiu-2
.... Ya Daim
.... Ya Halim
Bir de benim gibi çok ismi (11 ismi) AZ SAYIDA (100 civarı) okumak mı daha mantıklı? Yoksa 1-2 ismi ÇOK SAYIDA (1000-5000) civarı okumak mı daha mantıklı? Bu konuda da görüşlerinizi bekliyorum.
|
tam kesin olmamakla beraber bir esma vucudunuza yararlı olurken diger esma baska bir organı bozabilir. eger böyle bisi yasamadıysanız dedigimi dikkate almayın .
bence tek 1 esmayı bolca söylemek daha iyi . vucud alısır . ama yüksek sayıda oldugu icin korunma yapmalısınız .
uzun bir zikiri az söylemekten se kısa zikri cok söylemek daha faydalıdır diyor bir seyyid ama adı az bilinen bir seyyid . nusretül cünud kitabını yazarı
ama uzun zikir istiyorsanız evradı bahaiyeyi öneririm cok degerlidir . size huzur verir insALLAH . evradı bahaiyeyi okuyun icindeki esmalar cok degeli .
sabah 1 aksam 1 kere okuyun . hastaysanız suya okuyun . nisan yagmuru varsa elinizde suya karıstırın icin ac karnına . evradı bahaiye okuyun üzerine .