Alıntı:
klinux Nickli Üyeden Alıntı
6 Aylık sözlüydük öncesinde 2.5yıl beraberdik sözlüm sözü attı ayrıldı ayrılmadan önce saçının telini bile güzelce kapatırdı benden ayrıldıktan sonra açıldı kız ve ben hem ayrılmasına hem tesettürü bırakmasına çok üzüldüm. Ve garip olanı ayrılma nedeni yok istemiyorum artık diyor durduk yere. Bana yardımcı olabilecek Allah'ın izni ile gerçekte neler olmuş neden ayrılmış şuan neden böyle dönüşü olur mu yardım edebilecek var mı ? Emeğinin karşılığını vermekten memnun olurum yeter ki yardımcı olsun birisi
|
Ben kesin hüküm koymam ama 2.5 yıl seni sevip aniden bir anda açılıp Allaha ve sana sırt döndüyse bu kadim bir varlığın araya sokulmasından olur yani büyü ile olur eğer büyü değilse musallatı vardır oda değilse büyük bir beddua almıştır itikatını ve tüm elindekilerden nefret eder kaybeder. Gidip bir hocaya muska vs yaptırıyim deme kızın annesinin adını yaşını ve adını sin hoca var sitede ona at bakım yaptır bakalım ne çıkıcak. good Bu arada üzülme bende 5 yıllık sevgilimle evlenme arefesinde senle aynı durum birebir aynı olayları yaşadım aradan yıllar geçti evlenmemiş olsam bana kaçıcaktı. Sebebini öğrendim sonra.