Alıntı:
Ben bilmem Nickli Üyeden Alıntı
Okurken benim ciğerim yandı,bu kötülüğe marız kalanların Allah cc yar ve yardımcısı olsun...en hayırlı zamanda katından yardımını ulaştırsın dilerim...
İnşaAllah tekrar edilmemek üzere kurtulurlar ve güzel haberlerini alırsınız kardeşim
|
İnşallah hocam allah razı olsun hepinizden.
---------- Post added 25.05.19 at 18:14 ----------
Alıntı:
izmitli Nickli Üyeden Alıntı
kardeşim kaşıklar birbirine bakıyorsa o kişileri birbirine bağlamak sevdirmek içindir,eğer kaşıklar birbirine ters bağlanmışsa o kişileri ayırmak içindir.yani dedigin içleri birbirine bakiyor o zaman sorun yok bence.arapça bilen birine okut kimlerin isimleri yazilmiş.birde isim yazilmamişsa yani şu kişi bu kişi diye kaşiklarin içine zaten o işlemden bir sonuç cikmaz tutmaz isim yoksa cinler kime gidecek adres verilmemiş.allah var unutma korkma
|
Hiç korkum yok hocam Allah’a şükür. Açtım baktım hiç yazı yok bu sefer. Sadece sap kısmında birşeyler yazılmış ama silinmiş okunmuyor. Oval kısımlarda yazı yok ama.
---------- Post added 25.05.19 at 18:15 ----------
Alıntı:
AhirZaman Nickli Üyeden Alıntı
Ölüm yok o kadar etkili bi büyü değil yani öldürücek kadar. öldürmek için ifrit musalat etmesi gerekli. Kaşık büyüsünün amacı yaptıranların amacı birini kendine aşık etmek yada seven iki kişinin ayrılmasını sağlamaktır. Her insanın kendi doğasında bazı duygular var. Bu duygular bazen nefret şeklinde bazen de sevgi şeklinde ortaya çıkabiliyor. Kaşık büyüsü tam olarak bu iki zıt duyguya hizmet eden büyü grubuna girer. o yüzden kaşıklar ya birbirine bakar yada arka arkaya dönük olur. Bu yöntemle sizi terk eden birini tekrar kazanmanız yada bir insandan kolayca intikam almanız mümkün. Zaten insanlar bu sebeplerden ötürü daha çok kaşık büyüsü yaptırmaya yöneliyorlar.Bu büyüler genel olarak iki kaşığı birbirine belli bir biçimde bağlayarak herhangi bir yere gömmek şeklinde uygulanır. Kaşık büyüleri hızlı sonuç veren büyü gruplarındandır. Kaşık büyüsü genel olarak iki adet tahta kaşık kullanılarak hazırlanır.
Bu kaşıkların saplarına kişilerin isim bilgileri anne adları yazılarak uygulanır. Genel olarak bu kaşıklar hazırlandıktan sonra bir mezara gömülmesi istenir. Bu kaşıklar toprağın altında kaldığı sürece bu iki insan birbirinden kopamazlar ama belirttiğim gibi eğer bu yapılan kaşık büyüsü ayırmak amacı için yapılmışsa büyü yapılan kişiler bir daha mutlu olmazlar bir araya gelemezler.bu büyünün belirtileride var elbette Eğer iki insanın ayrılması için yapıldıysa bu insanlar arasında kısa bir dönem sonra birbirlerine karşı aşırı soğumalar ve uzaklaşmalar meydana gelir.
Kaşık büyüsünün etkisinde kalan kişilerde içsel bir huzursuzluk, tatmin olamama durumları meydana gelmeye başlar.
Eğer birine aşık etmek için yapıldıysa bu kişinin rüyalarında diğer kişiye sık sık görmesi mümkündür.
Kaşık büyüsü düşmana zarar vermek için yapıldıysa bu kişi kısa zaman içinde bazı sağlık sorunları yaşamaya başlar.
Yine büyü tesiri altında olan kişilerde kendi ruhlarında iç çatışmalar yaşamaları gündeme gelir.
Kişi gerçeklikten koparak daha çok kendi oluşturduğu sanal gerçeklikte yaşamaya başlar.
Büyü tesiri altındaki kişiler gerek iş yerinde gerek ev hayatlarında yaptıkları eylemlere dikkatlerini veremezler.Eğer sıkıntı devam ediyorsa bana özelden ulaş yardımcı olmaya çalışırım kardeşim. Allaha emanet ol.
|
Allah razı olsun hocam birşey olursa ulaşırım size. Tekrardan allah razı olsun.