Kendi kendime konuşuyorum, çay kaşıklarıyla oynuyorum, fısıldamalar var
dun gece yattmistim odadan cok kalin ve boguk birses bagirdi daha sonra fisildamalar yukseliyodu anneme bagirdim geldi karsimdaki yataga yatti annem i ruyamda gordum kimi dusunursem onu ruyamda goruyorum sebepsizce benim boyle bi problemim var kucukken cok arkadas yapmasini sevmezdim internett falanda yoktu evde 4 5 yasindayim elime bi madde alirdim cay kasigi veya catal bunlarla oynarim hayalinn icine dalip giderdim sanki gercek yasiyomusum gibi sonra buyudukce kendi kendime konusmam artti sizofrenlikle alakasi yok cunku kendi kendime konusurken sagimda solumda birisi olmuyo mal mal konusuyom aynaya baktimmi 10 veya 5 dk bakakalirim kucuklugumden beri birakamadim kendi kendime konusmayi bide cay kasiklariyla oynamayi hastanede yatarken bile surekli kendi kendime konusuyodum
Demek ıstedıgın dısarıda bu sorunu kımseye anlatamam ınsanlar benı delı yerıne koyarlar ama ben bundan kurtulmak ıstıyorum sadece derdımı bu forumda anlatırım allah rızası ıcın benı bu cay kasıgıyla oynamaktan kendı kendıme konusmaktan kurtarın ne ıstersenız ne dersenız yaparım
|