AbdudDaim
Deli listesinin sancağı bende kardeşlik hiç kusura bakma
Allah esmasından sonrada söyleyebilirsin..Ey Allah esmasının altında tasarruf eden mubarek ruhaniler! Sizinle kardeş olmak isterim,Rüyamda benimle iletişime geçmenizi istiyorum..
Her harfin bile görevlisi vardır,kimse sana kızmiyacak bağırmiyacak yanlış yaptığın bişey olmicak.Hergün devam edersin zaten seni kardeşi gibi görmediğini nerden biliyosun ki ?
Allah 1 dakikada tövbeyi kabul bizi affederde,yaratılmışlar o kadar merhametli olmuyor

Uzun uzuncaya izlemeler üzerine tekrar yanaşırlar..Bizim yaptığımız hatalar alemlerde suretimizi değiştirir.40 Günde tövbe edilip o günahtan vazgeçilirse suret aslına döner onlar yine uzaktan izlerlerde bi müddet sonra gelirler yine..
Yav kurban olduklarım ben sizi çok seviyorum,benim davam insanların imanı üzeredir sizin davanız esmanın altında tasarruf edenlere hizmet ediyorsun.Benim nazarımda davam daha büyüktür sen 1 kişinin namazına vesile ki ? Yok hayır.

Abi siz keyfinize bakın ben doğru olduğunu düşündüğüm şeyi yapayım..Ben acizim günahkarım sizde böyle güzel duygular olmadığı için aczinizede bilmiyosunuz

Herkes kendi yoluna..