Alıntı:
Denis Nickli Üyeden Alıntı
Bizi aşar ki bu kadarlada sınırlı kalmaz mutlaka eksik bilgidir o kadar kolay diil bu işler yaaa...Efendimizi rüyamda gördüm ammma velhasıl bir karasevdaya düşmüştüm çünkü kendi kendime sevdim pilatonik ahh ahh o aşk ki yemek yok uyku yok hayat zaman hep durmuştu benim için tan iki sene boyunca aşa onu zikreder gibiydim gün boyu ,işden gelir odama kapanır sabah olmadısını beklerdim en az bir saat uyurdum ezanı duydum mu hemen kalkar üstümü giyer karda olsa yapmurda olsa sırf onu görebilmek için saatlerce beklerdim...sonra mı kilom 62 den 45 düşmüştü dünya umrumda diildi bir gün rüyamda Efendimiz beni elleriyle baştan aşağı sıvazladı sabah uyandığımda sanki o deli kız gitmiş o manyak yürekli daha bir kelime bile konuşmadan aşık olan o kız gitmiş yerine normal hayatını yaşayan yiyip içen gezen dolaşan hiç aşık olmamış öle biri hayatında hiç olmamış gibi yaşayan biri olmuştummm...yani arkadaş dicem oki Bu kadar kolay diil hiçbirşey bir şeyler yaşanmalı yüreğinde çook itahatkar olmalısın Rabbimi çook canı gönülden bağlanmalısın bence ki o suları peygambwrlwrimizden hariç şu dünya da toplasan belki üç kişi çıkar akarsuyu ters akıtan öle her yiğidin harçı diil işte sevmekkk canın çıkar çkar da bir türlü ölemezsin gömülürsün hayatın en tatlı en acı haline ölemezsin
|
Ne güzel ifade etmişsin; bir iki şey yazacaktım bu bağlamda ; gerek bırakmamışsın kardeşim.Gönlüne sağlık.