Alıntı:
R4bi4 Nickli Üyeden Alıntı
Kesinlikle özellikle ona iyi gelir. Her sabah aç karnına bir tutam beyaz dutu (yaklaşık 1 yemek kaşığı) 5 dakika kaynatıp suyunu için posasını yiyin.
1 su bardağı çıkar zaten. Ben bunu bir arkadaşımdan öğrendim o da iltihaplı eklem hastalığında kullanmıştı. Çok iyi geldiğini söyledi. Benim de kanımda iltihap vardı ondan dolayı kullandım ,iltihabim temizlendi elhamdülillah. ibrahim Saracoglulun tarifinde 1 avuç dut kurusunu kaynamakta olan yarım litre suda 5 dk kaynatın diyor. 25 gün uygulanacak.
Yalnız ben bu şekilde uygulamadım yukarıda dediğim gibi yaptım göz kararı 
|
14 gündür bu dut kürünü uyguladık.Kardeşimin ağrıları bitti.Gece ilaç içmeden yatamazdı artık ilaç içmeden uyuyor.Sabahları ;"dayak yemiş gibiyim her yeryerim ağrıyor "derdi ,kalkamazdı yataktan.ellerini ovuştururdu, "parmaklarım bile ağrıyor" derdi.Şu anda ağrı sızı kesildi.Bu tip bitkisel kürlere pek inanmazdı .Ben hazırlıyordum dutu da.Şimdi kendi yapıyor 😊25 güne tamamlayacağız bakalım. Halâ şaşkınım bi avuç dutla bu nasıl oldu hayret! Tereddütsüz uygulasınlar.Vesile oldunuz Allah razı olsun kardeşim.❤