canulu
O haller kişiden kişiye değişir..
Hocam 1 fatiha okur ben 7 tane..
Sorun summe haşa fatihada mi ? Bende mi ?
Ben yazarken 50 tane hususa dikkat ederim
Hocam istediği harfi istediği kadar yazar verir gönlüme öyle geldi der,ben küçük detaylarda boğulurum o 3 saniyede muvaffak olur.Sorun harflerde huruflarda remizlerde mi ? Yoksa bende mi ?
Kabul olmayan bi amelin mi var ?
Önce kendimize bakalım.. Niyeti kontrol edelim..
Amellerde parayı veren düdüğü çalar gibi bi mana yoktur,zikri çeken faziletini yaşar diyemez kimse..
Yazılan faziletler insanların o zikri çekmesine küçük birer teşviktir..
Mesela Cevşen-i Kebir den bi örnek vereyim san bizzat yaşadım..
Abdestli olarak sadece Allah rızası için cevşen okuyan 1001 fazilete mashar olur..
Abdestli olarak korunma niyetiyle okuyan sadece 1 faziletini yaşar..
Niyetini kontrol et,doğru bilinç ve şuur da amellerine başla,istihareyi hayatına sok nasıl yapılır öğren ve uygula bu forumdan bi amel alırsın yazarsın kağıda istihareye yatarsın Allahım doğrusunu öğret dersin ; Rüyanda kendini o zikri çekerken görürsün,gözün bi anda saate takılır rüyanda hangi vakit yapman gerektiğini anlarsın,burnuna koku gelir hangi tütsü, esansı kullanmak gerektiğini anlarsın,hangi tarafa dönük zikrettigine bakarsın o vakit o menzile dönüp okuman gerektiğini öğrenirsin.Istihareyi hayatına sok,kabul olmayan ameller içinde Allah burda bana ne öğretmek istiyor ? Diye kendine sor